News

Idila dintre LeAnn Rimes și Eddie Cibrian a distrus două mariaje

iulia.statie
August 1, 2020 13:51 PM

LeAnn Rimes și Eddie Cibrian sunt căsătoriți de 9 ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, începutul relației lor a fost plin de controverse.

Pe aceeasi temaBărbații din viața Deliei: El a fost prima iubire a artistei

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi erau căsătoriți când s-au cunoscut, LeAnn avea o căsnicie cu dansatorul Dean Sheremet și Eddie cu starul TV Brandi Glanville. Aceștia s-au întâlnit după ce au lucrat la o peliculă numită ‚Northern Lights’ în 2009 și imediat au început o idilă romantică. În cartea fostei soții, numită ‚Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders’, ea a descris cum a aflat că soțul ei o înșela.

Aceasta a scris că a decis să iasă la cină cu ei, iar conexiunea pe care o aveau se vedea cu ochiul liber, pentru că nu își puteau ține mâinile departe unul de celălalt, ba chiar, LeAnn nici nu își băga în seamă soțul.

„Această femeie, pe care abia o întâlnisem, a petrecut mai mult timp flirtând cu soțul meu decât și-a băgat propriul soț în seamă. Și Dean și-a mâncat sushi-ul, a râs la toate momentele importante și a pretins că nu vede ce se întâmplă chiar sub ochii săi.”, a scris aceasta.

Mai târziu, cei patru au mers la karaoke, iar Brandi susține că LeAnn l-a luat pe Eddie pentru a cânta cu ea pe scenă în loc să își ia propriul soț: „Mă uitam cum zâmbea Eddie pe scena aceea low stage și m-am apropiat de Dean și i-am spus: ‚Îți dai seama că se culcă împreună, nu?’”

Brandi susține că Dean nu i-a răspuns, dar „el știa acest lucru, dar, la fel ca mine, nu avea dovezi în afară de intuiție, așa că a decis să ignore totul’.

Cum a aflat fosta soție că era înșelată

Mai mult, LeAnn s-a murdărit cu tort și l-a întrebat pe Eddie dacă voia să o curețe, iar acest moment a fost cireașa de pe tort. „Ce se întâmplă între voi? Aveți ceva ce ați dori să îmi spuneți?”, le-a spus fosta soție în acel moment, dar cei doi au reușit să o convingă că nu este nimic între ei.

Totuși, în martie, apăreau poze cu LeAnn și Eddie sărutându-se. La vremea aceea, micuții acestuia, Mason și Jake, aveau doar 5, respectiv 2 ani.

Anunțând despărțirea de soțul său, Brandi spunea: „Eddie și cu mine am decis să ne luăm eva timp separat. Vreau să fac ce este bine pentru copiii noștri. Eddie și LeAnn se merită unul pe celălalt.” Aceștia au divorțat în octombrie 2010.

La doar câteva luni după, Eddie și LeAnn s-au logodit și au decis să se căsătorească în luna aprilie, dar scandalul privind infidelitatea i-a urmărit ani întregi.