Fashion

Ikea lansează prima colecție de haine

iulia.statie
July 27, 2020 16:38 PM

Ikea a anunțat că va lansa propria colecție de haine.

Pe aceeasi temaCourtney Love, nemulțumiri legate de tricourile din colecția AW19 marca Vetements

Noua colecție lansată de Ikea

De la sisteme moderne de bucătărie la piese inedite ce asigură un somn bun, Ikea oferă o paletă largă de produse pentru a îți decora casa așa cum dorești. Acum, pentru prima oară, brand-ul suedez îți va oferi și piese vestimentare. Noua colecție Ikea se va numi EFTERTRÄDA.

Dacă vă amintiți, în timpul show-ului Balenciaga pentru colecția de primăvară/vară 2016, Demna Gvasalia a surprins pe toată lumea atunci când a prezentat o reinterpretare a genții Frakta a brand-ului. Ikea a răspuns într-un mod plin de umor casei de modă cu o campanie în care steaua era chiar o geantă din polipropilenă.

Anul trecut, în luna martie, Ikea a mers mai departe și a revizuit această geantă, transformând creația într-o pălărie albastră cu propriul logo.

Acum, brand-ul suedez a dezvăluit primele fotografii pentru EFTERTRÄDA, prima colecție capsulă ce va conține haine și accesorii. Ce vom putea găsi în această nouă linie vestimentară? Ikea promite hanorace, tricouri, genți, prosoape, umbrele și sticle de apă reutilizabile.

Unde va fi disponibilă noua colecție

„Prima noastră colecție de haine se naște din abordarea noastră privind mobilierul pentru casă, cu îmbrăcăminte și accesorii simple.”, a dezvăluit compania într-un comunicat de presă.

În noua campanie digitală, ce nu a fost dezvăluită încă în întregime, sunt prezentați tineri din Tokyo în casele lor, fotografiile fiind extrem de relaxate și simple, dezvăluind că noile creații vor oferi un twist extrem de casual asupra ținutelor celor ce își vor achiziționa un astfel de produs.

Print-ul inedit cu un cod de bare face referire la faimoasa librărie a firmei. Există un singur dezavantaj. Fiind o colaborare între Ikea Suedia și Ikea Japonia, colecția va fi lansată la magazinul nou din Harajuku, Japonia. Linia de haine promite că va adapta produsele pentru decor prezentate până acum pentru lumea modei.