News

Ileana Badiu, accidentată ușor în vacanță. „Am avut probleme la coborâre ..”

adelina.duinea
April 25, 2019 14:16 PM

Recent, Ileana Badiu a împărtășit fanilor săi de pe Instagram o întâmplare mai puțin fericită din vacanța petrecută în Asia. Actrița se află în afara oricârui pericol. Ce a povestit despre cele petrecute.

Ileana Badiu, accidentată ușor în vacanță. „Am avut probleme la coborâre ..”

„Social Media cere uneori sacrificii.. ideea este că abia am găsit-o pe o doamna Malaysiană să mă pozeze (ai mei n-au chef să-mi faca poze, ea era pe grabă, eu la fel, m-am urcat în copac, m-a tras în poză, doar că am avut probleme la coborâre ? Swipe right pentru dovadă ?”

În urmă cu ceva timp, Ileana Badiu a povestit în emisiunea Star Matinal de Weekend despre perioada de după decesul tatălui ei: „M-a afectat foarte tare. Tatăl meu fiind medic şi unul dintre cei mai buni orologi pe care i-a avut această ţară, salva vieţi. Mi s-a părut ceva greu de înţeles.

Tata mereu rezolva lucruri care ţineau de sănătate. Mi s-a părut foarte nedrept că pe-a lui nu şi-o poate salva. A făcut o formă rară de leucemie, care nu a mai putut fi oprită din evolutie, am avut o perioadă în care am fost foarte supărată pe Dumnezeu. Am fost depresivă sever în momentul ăla”, a recunoscut ea.

Ileana Badiu și fostul jucător de tenis Dinu Pescariu s-au cunoscut pe vremea când prezentatoarea TV avea doar 14 ani. Câțiva ani mai târziu și-au început relația. La nici 5 luni, Ileana si Dinu s-au căsătorit. Mariajul a durat doar patru ani, cei doi divorțând în mare secret. Ulterior, Ileana s-a recăsătorit și a adus pe lume un băiețel.

De 14 ani, Ileana Badiu și medicul Cătălin Badiu formează un cuplu

„Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate. Fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţelegem ce înseamnă să le faci chiar dacă asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună. 

Avem o viaţă sexuală activă fără de care nici unul dintre noi n-am rezista. Ştim să fim partener de viaţă pentru celălalt ajutându-ne reciproc să ne dezvoltăm. Suntem geloşi, cu măsură. În fond gelozia este o «limbă» vorbită de cei ce iubesc. Ne este frică să nu ne pierdem şi imaginea unei terţe persoane alături de cel iubit ne provoacă durere.

Dansăm la petreceri împreună, râdem, bem (..) Suntem părinţi şi ne iubim nebuneşte copilul făcut din dragoste”, a scris vedeta pe site-ul personal.

Ileana a povestit și despre momentele grele din timpul sarcinii sale. „Am avut probleme groaznice.  Nici duşmanilor mei nu le doresc asemena probleme. Ficatul meu nu ştiu ce nu produce, o moleculă care nu reuşeşte să prelucreze proprii hormoni pe care un corp de femeie însărcinată îi secretă. Nu îi dădea nimeni nicio şansă”, a mai povestit Ileana Badiu.