News

Ileana Lazariuc s-a pozat fără pic de machiaj!

iulia.statie
March 2, 2020 14:57 PM

Ileana Lazariuc a fost mereu superbă, cu o siluetă de invidiat și un chip frumos, iar acum se pare că devine din ce în ce mai atrăgătoare.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Ileana Lazariuc după divorț! Aceasta și-a schimbat look-ul 

Ileana face furori de câte ori postează câte o nouă poză pe site-urile de socializare. Fanii sunt surprinși de frumusețea ei, iar vedeta nu se teme să împărtășească cu admiratorii fotografii în care apare complet nemachiată.

Bineînțeles, fanii săi reacționează la fiecare postare, transmitându-i fel și fel de complimente măgulitoare. „Ești o minunăție de femeie!”, „Așa arată frumusețea naturală”, „Frumusețe pură!”, „Eu consider că ești cea mai frumoasă femeie din România„, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

 

View this post on Instagram

 

And finally i can say short hair,don’t care?

A post shared by Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) on

Ileana se simte extrem de bine în pielea ei și se vede că are grijă să arăte impecabil. Deși anul trecut în octombrie, Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac recunoșteau că drumurile lor s-au separat de doi ani, Ileana este o adevărată învingătoare.

„Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.”, spuneau pe atunci cei doi.