News

Ilie Năstase s-a însurat pentru a cincea oară! Cum a arătat mireasa lui, Ioana Simion

andreea voicu
June 7, 2020 17:40 PM

Încurcate sunt căile iubirii în cazul lui Ilie Năstase și a partenerei lui, Ioana Simion. În urmă cu mai bine de trei săptămâni, Ioana mărturisea că este hotărâtă să divorțeze de fostul tenismen, însă acum se pare că s-a răzgândit.

Pe aceeasi temaIoana Simion, detalii despre relația cu Ilie Năstase! Ce planuri și-a făcut după divorț

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit religios, sâmbătă, 6 iunie! Cei doi au lăsat deoparte toate certurile și au hotărât să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Cuplul s-a căsătorit civil în vara lui 2019.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat la biserică

Pe contul de Facebook, bruneta a publicat mai multe fotografii emoționante de la nuntă. Pentru marele eveniment, Ioana Simion a îmbrăcat o rochie de mireasă mulată, care i-a venit extrem de bine. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. Ilie Năstase a purtat uniforma de general.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat la mănăstirea din Techirghiol, iar petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant de la malul mării, Caelia Beach, din Mamaia, alături de familie și prieteni. Locația este deținută de Ciprian Marica.

Se pare că mireasa a decis să își retragă cerea de divorț și a pășit la altar alături de cel care îi devenise soț în acte încă din 2019. În plus, Ioana Simion i-ar fi pus mai multe condiții lui Ilie Năstase pentru a se împăca cu el.

Ioana Simion voia să divorțeze de fostul tenismen

‘Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni’, a explicat Ioana Năstase pentru Click!

Ilie Năstase și Ioana Simion erau la un pas să divorțeze, după ce bruneta s-a plâns că fostul tenismen este agresiv verbal cu ea.

‘Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal’, mărturiseau apropiații celor doi.

Pentru Ilie Năstase este a cincea căsătorie, iar pentru Ioana Simion a doua.