News

Ilie Năstase și Ioana Simion divorțează! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an

andreea voicu
May 4, 2020 13:43 PM

Ilie Năstase și Ioana Simion divorțează! Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu un an, pe 25 aprilie 2019. Conform Click!, Ilie Năstase și tânăra lui parteneră nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni.

Pe aceeasi temaCum l-a cunoscut Amalia Năstase pe Ilie Năstase şi cu ce ocupa la vremea respectivă

Ilie Năstase și Ioana Simion divorțează! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu un an

Cea care a luat decizia de a divorța a fost Ioana Simion. Se pare că bruneta așteaptă să treacă pandemia de coronavirus pentru a putea merge la notar.

De câteva luni, Ilie Năstase se mutase la Constanța, orașul natal al soției sale. Din păcate, în loc să serbeze un an de mariaj, cei doi s-au despărțit. Ilie Năstase și Ioana Simion nu mai locuiesc împreună.

Motivul separării ar fi fost faptul că Ilie Năstase a agresat-o verbal pe Ioana Simion. Sătulă să mai îndure vorbe dure din partea soțului ei, aceasta a luat decizia de a divorța.

‘Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul.

Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbește rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze’, au declarat surse din preajma celor doi soți pentru Click! 

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de trei ori și are 5 copii, iar acesta ar fi al patrulea divorț pentru el. În schimb, Ioana Simion a mai fost căsătorită o singură dată și are un băiat.