Video

Ilinca Vandici a vorbit despre cum se împarte între copil și carieră!

cristina.floroiu
March 4, 2020 11:37 AM

Ilinca Vandici este cunoscută în lumea televiziunii, având o carieră de 15 ani pe micile ecrane, dar debutul ei fiind la concursurile autohtone de Miss, din perioada adolescenței.

Pe aceeasi temaDe ce a vrut Ilinca Vandici să renunţe la televiziune

Vezi ce ne-a povestit Ilinca Vandici despre cum se împarte între viața de mamă și job în clipul de mai jos:

În prezent, Ilinca Vandici prezintă edițiile zilnice ale „Bravo, ai stil!” și Galele eliminatorii. Visul vedetei a fost mereu să lucreze în televiziune, iar acum îl trăiește și depune toate eforturile ca prezența ei în platourile de filmare să fie impecabile.

Pe lângă viața profesională, care îi ocupă o mare parte din timp, Ilinca are și o familie frumoasă. Ea s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacșu, în anul 2017, după doi ani de relație și pe lângă o soție perfectă, ea este și o mamă iubitoare. Prezentatoarea TV are un program aglomerat, dar în același timp organizat. Ilinca reușește să se dedice total job-ului, atunci când este prezentă pe platourile de filmare, iar când ajunge acasă atenția este alocată doar fiului ei, Zian.

“Eu sunt genul de om care trăiește, simte și face tot ce se întâmplă în clipa respectivă, atunci când sunt la filmări ma dedic acolo 100% și încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine, sunt obosită, resimt câteodată că sunt agitată, că nu mai fac față, dar cumva reușesc să-mi iau energia și să le duc pe toate la bun sfârșit, pentru că asta este ce mi-am dorit în viața asta. Mi-am dorit această carieră, mi-am dorit o familie, mi-am dorit un copil și atunci nu vreau să spun că nu mai pot”, ne-a spus Ilinca.