Beauty

Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat! Cum se menține vedeta

iulia.statie
December 31, 2020 14:40 PM

Nu este un secret că Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, iar aceasta are o siluetă de invidiat și este un exemplu pentru mulți atunci când vine vorba despre stilul ei de viață.

Pe aceeasi temaIlinca Vandici a vorbit despre cum se împarte între copil și carieră!

Cum se menține Ilinca Vandici în formă

Pentru a ajunge să aibă aceste forme de invidiat, prezentatoarea TV depune mult efort, făcând sport și încercând să se abțină de la micile plăceri. Totuși, la fel ca noi toți, aceasta recunoaște că are o plăcere vinovată, anume dulciurile.

„Depun efort pentru a avea această siluetă. Mă refer la un stil de viață sănătos, nu țin diete periodice, fac foarte mult sport și nu mi-a fost ușor să ajung la forma asta pentru că sunt o pofticioasă și o gurmandă. Îmi plac foarte mult pastele, dar le consum rar, îmi plac dulciurile de la care cu greu mă abțin, mai ales ciocolata cu toate derivatele ei.”, a dezvăluit Ilinca pentru revista Avantaje.

De asemenea, aceasta a spus și care sunt exercițiile pe care le face cu drag: „Exercițiile pentru picioare, fesieri și abdomen. Sunt cele care îmi plac și de la care am văzut rezultate foarte frumoase.”

Pentru că este foarte ocupată, prezentatoarea TV a dezvăluit că mesele le ia pe fugă, dar la cină este alături de familie: „La micul dejun am renunțat de un an de zile, brunch-ul și prânzul le iau întotdeauna pe fugă, într-o pauză de filmări. Cina este momentul în care reușesc să stau cu familia, prietenii. Reprezintă mai mult decât un moment în care mă hrănesc, este unul în care sunt alături de cei dragi.”

Mai mult, vedeta face sport regulat, pentru a avea grijă de silueta ei: „De două trei ori pe săptămână, o oră și jumătate. Sunt antrenamente personalizate cu un instructor de fitness. Fac sport de șapte ani și am nevoie de ajutor de specialitate, pentru că trupul s-a obișnuit cu mișcarea și am nevoie de fiecare dată de altfel de exerciții, să cresc forța sau greutățile, și am nevoie de îndrumare.”

Ce spune Ilinca Vandici despre stilul ei vestimentar

Ilinca Vandici a mai explicat că este o gurmandă, dar nu are plăcerea de a găti. „De toate, dar nu gătesc. Nu găsesc timp și plăcerea de a găti. Știu să gătesc și salată de boeuf și prăjituri, dar stau departe de bucătărie. Sunt o gurmandă și îmi place să mănânc tot ceea ce gătesc mama sau soacra mea sau ceea ce găsesc în meniul de la restaurant.”, a povestit ea pentru publicația menționată mai sus.

După cum toți o cunoaștem pe Ilinca Vandici, nu doar silueta sa este de lăudat, căci și stilul vestimentar al vedetei este unul foarte bun, fiind cameleonică și jonglând cu piesele. „Curat, simplu, confortabil, cameleonic. Pot fi și elegantă și sexy sau sport și mă simt bine în orice variantă, pentru că stilul vine din atitudinea și energia pe care le avem, nu din hainele pe care le purtăm.”, a spus ea despre stilul ei vestimentar.