Fashion

Ilinca Vandici, despre ce se poartă în zilele noastre: „Nu există limite, nu există bariere, poți să faci ce vrei, să porți ce îți vine bine”

iulia.statie
October 29, 2019 14:14 PM

Pe 24 octombrie, revista Cosmopolitan a aniversat 20 de ani de existenţă pe piaţa din România. Dress code-ul a fost unul inedit, stârnind creativitatea vedetelor: moda anilor 2000!

Pe aceeasi temaPetrecerea aniversară Cosmpolitan România 20 de ani: ce ţinute au purtat vedetele!

Cum moda acestor ani a revenit puternic în trendințe, vedetele noastre au primit provocarea de a interpreta ținutele cu mare drag.

Influențele muzicii pop din perioada aceea au fost puternice, iar atmosfera nostalgică a transformat cadrul în unul spectaculos.

Ilinca Vandici, despre ce se poartă în zilele noastre: „Nu există limite, nu există bariere, poți să faci ce vrei, să porți ce îți vine bine”

Ilinca Vandici a discutat cu noi despre amintirile din anii 2000, dar și despre trendurile din zilele noastre.

„Sincer, nu pot să mă declar o fană a acelei perioade.”, a spus Ilinca Vandici, întrebată despre moda anilor 2000.

„O admiram pe Britney Spears, îi admiram abdomenul, pantalonii aceia cu talie îngrozitor de joasă, evazați și crop top-urile pe care le purtau fetele din SUA. Însă, nu pot să zic că sunt sau am fost vreo mare fană.”, a continuat vedete.

Ba chiar, deși admira ținutele vedetelor de peste hotare, Ilinca spune că acestea nu sunt pentru ea: „Nu mi-a plăcut să imi arat o anumită zonă, mi se pare că buricul este de arătat doar vara, în costum de plajă, la mare.”

Când a venit vorba despre reîntoarcerea trendurilor din anii 2000, Ilinca a susținut că moda este foarte versatilă, câte un trend din fiecare perioadă fiind prezent și în alegerile vestimentare de astăzi.

„Mie mi se pare că nimic nu a murit, niciodată. S-a păstrat câte puțin, din fiecare epocă, din fiecare perioadă.”, a zis Vandici.

„În ziua de azi mi se pare că se poate purta absolut orice. Nu există limite, nu există bariere, poți să faci ce vrei, să porți ce îți vine bine, ce simți și poate, cine știe, chiar poți influneța moda pe viitor.”, a continuat Ilinca Vandici.

Sursă