News

Ilinca Vandici, dezvăluiri despre despresia postnatală. Prin ce momente grele a trecut vedeta

iulia.statie
March 17, 2021 12:41 PM

Ilinca Vandici a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Vedeta, ce este căsătorită cu Andrei Neacșu, se bucură de plin de micuțul ei, dar a trecut și prin câteva momente extrem de grele după naștere.

Pe aceeasi temaIlinca Vandici se teme să rămână însărcinată pentru a doua oară

Ilinca Vandici, totul despre momentele grele prin care a trecut după naștere

Prezentatoarea de televiziune nu s-a ferit să vorbească de provocările pe care a trebuit să le înfrunte, dezvăluind că a trecut prin stări de tristețe, insomnii, dar și atacuri de panică. Pentru a reuși să depășească momentele grele, aceasta a apelat la un specialist.

„Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală!”, a spus Ilinca Vandici pentru revista Viva!.

Ilinca Vandici, despre rolul de mămică

În cadrul aceluiași interviu, Ilinca Vandici a vorbit și despre rolul ei ca și mămică, explicând că este extrem de implicată în viața fiului său. De asemenea, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că are mereu grijă să petreacă timp cu micuțul ei după ce îl ia de la grădiniță.

„Sunt o mamă extrem de implicată, grijulie, iubitoare! O mamă ce își dorește o educație frumoasă și o dezvoltare sănătoasă a copilului ei! Sunt foarte liniștită și cât e la grădiniță pentru că am încredere totală și știu sigur că e pe mâini bune! De obicei, după ce îl iau de la grădiniță, stăm împreună și ne facem programul nostru, astfel încât, fiind cu mine, în mijlocul familiei, iar nu am de ce să mă panichez!”, a spus vedeta pentru publicația menționată mai sus.