News

Ilinca Vandici, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soțul

iulia.statie
March 3, 2021 11:18 AM

Ilinca Vandici este admirată de milioane de români. Fiind una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, cu o siluetă de invidiat, o familie superbă și un simț al umorului dezvoltat, fanii remarcând imediat acest lucru atunci când este prezentă la TV, nu este de mirare că toată lumea o cunoaște.

Pe aceeasi temaIlinca Vandici se teme să rămână însărcinată pentru a doua oară

Cum a decurs prima întâlnire între Ilinca Vandici și soțul ei

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, dar puțini știu cum a fost prima lor întâlnire și ce i-a promis cel ce avea să îi devină partener de viață pe atunci. Prezentatoarea de televiziune a făcut dezvăluiri inedite despre relația sa, povestind cum a început povestea de iubire dintre ea și soțul său.

„Am ieșit la masă, la prânz, iar din vorbă în vorbă am ajuns la subiectul credință, biserici, mănăstiri etc… Am constatat că ne plăcea amândurora aceeași mănăstire, ne-am urcat în mașină, am mers acolo, loc unde Andrei mi-a spus că eu voi fi soția lui și mama copilului lui.”, a spus vedeta pentru revista Viva!.

„Nu mai eram în perioada în care aveam așteptări din partea bărbaților, iar relația cu Andrei a pornit frumos, fără așteptări, fără a programa cumva niște lucruri. Mi-am zis că văd unde o duce și ce o vrea Dumnezeu, și probabil tocmai relaxarea aceasta a mea a și dus la această întâmplare. Uite, că, până la urmă a făcut mai multe decât a spus.”, a spus Ilinca Vandici.

De asemenea, Ilinca Vandici a povestit cum sărbătorește 1 și 8 martie acum că este mămică, dar și ce însemnau pentru ea aceste zile înainte să îl aducă pe lume pe fiul ei, Zian. Aceasta a dezvăluit că abia așteaptă să primească felicitări de la copilul său, așa cum este tradiția.

Cum petrece Ilinca Vandici 1 și 8 martie

„Până să-l am pe Zian, aceste zile erau despre mama, despre femeile remarcabile din viață, însă, de trei ani, au devenit și despre mine. Mă simt femeie împlinită, mamă, în adevăratul sens al cuvântului! Îmi aduc aminte cu multă emoție și drag de felicitările pe care le făceam la școală, cu poză și dedicație pentru mama.”, a zis vedeta.

„Abia aștept să primesc și eu de la Zian! Era o tradiție: până în clasa a patra, de 8 Martie, ne pregăteam cu toții la școală, realizam pozele pentru felicitare, apoi făceam lucru manual și felicitarea în sine, pentru mama – textul și compoziția ei. Era o mare bucurie pentru mine să concep acele felicitări și întotdeauna reacția mamei mele m-a copleșit de emoții, pentru că era fericită de gestul meu, în fiecare zi de 8 Martie. Buchețelele de ghiocei erau nelipsite.”, a adăugat Ilinca Vandici pentru publicația menționată mai sus.

Cât despre al doilea copil, prezentatoarea de televiziune a dezvăluit: „La noi încă nu e cazul… Nu suntem pregătiți deocamdată pentru încă un copil, mai avem nevoie de timp!”