News

Ilinca Vandici, totul despre al doilea copil și secretul relației sale

iulia.statie
October 12, 2020 15:37 PM

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu, iar cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Aceștia au devenit pentru prima oară părinți în vara anului 2017, când prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe Zian.

Pe aceeasi temaIlinca Vandici a vorbit despre cum se împarte între copil și carieră!

Ilinca Vandici, mămică de fetiță?

Acum, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Întrebată dacă s-ar vedea mamă de fetiță, Ilinca a dezvăluit că în acest moment i-ar fi greu să se împartă între doi micuți.

„Nu m-am gândit la asta. Că e fetiță sau băiat, eu încerc să fiu cea mai bună mamă pentru Zian. Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume, ci cea mai bună mamă pentru copilul meu. Știu cât de greu mi-a fost și câte lucruri care făceau înainte parte din viața mea am sacrificat pentru a-i acorda lui toată importanța și tot timpul de care are nevoie alături de mine.”, a spus Ilinca într-un interviu cu revista Avantaje. 

„Acesta este principalul motiv pentru care, în momentul de față, nu aș ști să gestionez timpul pe care ar trebui să îl petrec cu amândoi, mi-ar fi teamă să nu îl las pe unul pentru celălalt.”, a adăugat aceasta.

Ilinca Vandici a trecut printr-o perioadă grea, iar aceasta a povestit că soțul ei mereu i-a fost aproape pentru ca ea să depășească provocările întâlnite.

„Andrei a fost unul dintre oamenii care mi-au fost aproape în acea perioadă și a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla, pentru că el mă cunoaște și mă simte cel mai bine. Este important ca omul de lângă tine să înțeleagă că treci prin anumite perioade, să nu le ia drept mofturi și să încerce să îți ofere tot sprijinul și ajutorul de care ai nevoie.”, a spus ea.

„Inclusiv când am apelat la ajutor de specialitate, Andrei a înțeles foarte bine și m-a sfătuit să fac asta. Pentru mine a contat foarte mult faptul că el a înțeles că este o problemă și că mă confrunt cu o situație destul de dificilă. A încercat să mă ajute așa cum a putut.”, a continuat vedeta.

Ilinca Vandici, despre secretul relației sale

Soțul ei îi este un adevărat sprijin și o susține în tot ce face: „Este suficient să mă privească și să înțeleagă că am nevoie de un moment de respiro și atunci mă ia de mână și mergem să bem o cafea noi doi sau să mâncăm ceva împreună ca să mă pot relaxa. În momentul în care vede că sunt obosită îl ia el pe Zian și petrec timp împreună, lăsându-mi mie răgaz să mă odihnesc. Sunt lucruri sau situații care mie îmi fac plăcere și el mi le oferă fără a face mare caz din asta. Face lucrurile din suflet.”

Cât despre secretul relației sale, aceasta a recunoscut că respectul și comunicarea sunt două elemente extrem de importante.

„Comunicarea, respectul și înțelegerea. O relație nu este un dat, ci trebuie construită continuu. Cred că secretul constă în a reuși să discuți cu partenerul tău și lucrurile bune și mai puțin bune, să lase unul de la el pentru a se ajunge la un numitor comun și pentru a reuși să contribuie amândoi în relație. Este despre respectul pe care trebuie fiecare să îl aibă pentru ceea ce face celălalt.„, a declarat prezentatoarea TV pentru publicația menționată mai sus.