News

Fotografia cu Meghan Markle și Prințul Harry care a cucerit internetul

adelina.duinea
June 12, 2019 11:08 AM

Nici de la Palatul Kensington nu lipsesc fotografiile familie. Când pășești în casa unui prieten, există numeroase șanse de a „da peste” diverse fotografii ale unora dintre cele mai frumoase momente din viețile lor. Ce găsești, însă, pășind în locuința Familiei Regale?

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Fotografia cu Meghan Markle și Prințul Harry care a cucerit internetul

La începutul acestei săptămâni, Prințul Harry l-a întâlnit pe Prim Ministrul Nepalului, KP Sharma Oli, pentru a discuta o varietate de subiecte. În timp ce perechea era fotografiată, în fundal poate fi observată o imagine cu Meghan și Harry realizată de fotograful Alexi Lubomirsk în decembrie 2017, când cei doi și-au anunțat oficial logodna.

Pentru a celebra, cuplul a realizat o superbă ședință foto. Fotografia este așezată într-o ramă simplă, neagră, pe care este gravată semnătura cuplului regal. Prințul Harry și soția lui au locuit la Palatul Kensington înainte de a se muta în Vila Frogmore din Windsor.

Schimbarea a venit și ca o pregătire pentru venirea pe lume a micuțului Archie, primul fiu al cuplului. De la nașterea băiețelului, Meghan și Harry s-au bucurat din plin de viața de părinți.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își revonează din nou locuința! Care este starea imobilului

Atât Harry, cât și Meghan au reușit treptat să-și facă prezența simțită în cadrul a câteva evenimente oficiale după naștere micuțului. Weekendul acesta, Ducesa de Sussex a făcut o primă apariție publică după nașterea lui Archie.

Fosta actriță și-a acompaniat soțul la parada „Trooping the Color” 2019, aniversarea oficială a zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a. Meghan a întors toate privirile. Ducesa a purtat o rochie navy semnată Givanchy și o pălărie în aceeași nuanță, creație Noel Stewart.

Pe mâna proaspetei mămici, fanii au mai observat ceva. Meghana a purtat un nou inel alături de vergheta și inelul ei de logodnă. Inelul eternity, potrivit People, a fost un cadou de la Prințul Harry.

Pentru mai multe detalii, citește și: Semnificația noului inel purtat de Meghan Markle la evenimentul „Trooping the Color”