News

Imagini de colecție! Andreea Bălan și George Burcea o aniversează pe fetița lor cea mică

iulia.statie
March 4, 2021 15:06 PM

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu, dar au împreună două fetițe minunate, Ella și Clara. Aceștia o aniversează pe fiica lor cea mică astăzi, iar cântăreața le-a făcut o surpriză imensă fanilor, iar actorul a dezvăluit imagini de colecție.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

Zi importantă pentru Andreea Bălan și George Burcea. O aniversează pe fiica lor cea mică, Clara

George Burcea a decis să posteze câteva dintre pozele de colecție pe care le-a făcut în ziua în care micuța lui, Clara Maria, venea pe lume. Acesta se afla în salon cu fetița, după cum se poate observa în fotografii. “Astăzi am doi ani de Clărița Scăritza #birthdaygirl.”, a scris actorul pe Instagram.

El a mai postat și o fotografie minunată în care apar ambele fetițe, Ella fiind alături de surioara ei la scurt timp după ce a fost adusă acasă. Pe atunci, actorul și Andreea Bălan treceau prin momente grele, după ce artista se confrunta cu probleme de sănătate după a doua naștere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Între timp, Andreea Bălan s-a decis să le facă tuturor o surpriză imensă. Artista a trecut prin momente cumplite la a doua naștere, după ce a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, suferind de o embolie cu lichid amniotic, explică publicația CANCAN.

Ce surpriză le-a făcut Andreea Bălan fanilor

Din fericire, vedeta a reușit să fie salvată pe atunci de medicii de la Sanador, așa că perioada aceasta este extrem de emoționantă pentru cântăreața ce se bucură de două fetițe și a trecut prin momente de cumpănă. La fel ca anul trecut, Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, cântăreața dezvăluind că își dorește să mențină această tradiție.

„Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viață. În această zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.”, a scris vedeta pe Instagram.

„Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescenței noastre. Mulțumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns cand am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să vă placă ceea ce a ieșit și să vă bucurați că împreună creăm Amintiri nemuritoare.„, a adăugat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)