Vedete

Imagini fabuloase de la petrecerea lui Elon Musk la Castelul Bran! Ce ținute au avut invitații miliardarului de Halloween

Camelia
October 31, 2022 10:18 AM

Imagin fabuloase de la petrecerea lui Elon Musk la Castelul Bran! Nu vezi nici la Oscaruri atâtea vedete internaționale pe metru pătrat câte vor călca weekend-ul acesta pe pământ românesc. Toți pentru marea petrecere de Halloween.

Cei mai mari miliardari ai lumii, dar și staruri de cinema, precum Angelina Jolie, vor lua cu asalt Castelul Bran pentru cea mai înfricoșătoare noapte a anului. CANCAN.RO vă dezvăluie în exclusivitate detalii care îți fac mintea să stea în loc. Țineți-vă bine, pentru că urmează bomba. Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, ar fi închiriat casa lui Dracula pentru a sărbători în toată regula noaptea spiritelor. Asta alături de cei mai puternici și influenți miliardari din Forbes.

VEZI FOTOGRAFIILE AICI!

Azi-noapte, în jurul orei 03.00, au aterizat la București doi dintre cei mai înstăriți oameni ai planetei. Magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal, este unul dintre amicii buni ai lui Elon Musk, de peste două decenii. Acesta a ajuns în urmă cu puțin timp pe plaiuri românești alături de partenerul său de viață, miliardarul Matt Danzeisen.

Bogații planetei petrec de Halloween la Castelul Bran

Chiar dacă sărbătoarea este tipic americană, magnații de pe Wall Street au vrut să trăiască experiența înfricoșătoare a Transilvaniei lui Dracula. S-au urcat în jet-uri private și au plecat la drum. Momentan au ajuns doar doi, cu averi cumulate de peste 5 miliarde de dolari. Desigur, destul de departe de averea prietenului Elon Musk, cu un capital de peste 221 de miliarde de dolari.

„Cel mai bogat să plătească!”, or fi spus în cor amicii fondatorului Tesla și SpaceX. Așa că iată-l pe magnatul numărul 1 cum a plătit pentru distracția apropiaților din castelul aflat în proprietatea arhiducelui Dominic von Habsburg.

VEZI FOTOGRAFIILE AICI!