News

Imagini rare din interiorul Palatului Kensington, reședința unde au locuit Prințul Harry și Meghan Markle

andreea voicu
June 12, 2019 11:22 AM

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat la începutul acestui an la Frogmore Cottage pe domeniul Windsor, înainte de nașterea primului lor copil, Archie. Ei au locuit împreună cu Prințul William și Kate Middleton, în apartamentul 1 cu 20 de camere Nottingham Cottage în Palatul Kensington, situat în partea vestică a reședinței regale.

Pe aceeasi temaFotografia cu Meghan Markle și Prințul Harry care a cucerit internetul

Palatul Kensington este reședința familiei regale britanice începând cu secolul al XVII-lea și este actuala reședință oficială a Ducelui și Ducesei de Cambridge, Ducelui și Ducesei de Kent, Prințului și Prințesa Michael de Kent.

Imagini rare din interiorul Palatului Kensington, reședința unde au locuit Prințul Harry și Meghan Markle

‘Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta în Frogmore Cottage pe domeniul Windsor la începutul anului următor pe măsură ce se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil.

Cuplul a locuit în Nottingham Cottage după anunțarea logodnei anul trecut. Windsor este un loc special pentru Altețele Lor Regale și sunt recunoscătoare că locuința lor va fi pe acest domeniu. Biroul Ducelui și Ducesei va rămâne la Palatul Kensington’, a transmis într-un mesaj oficial biroul de presă de la Kensington, la finalul lui 2018.

Cu toate că s-au mutat de la Palatul Kensington, birourile Ducelui și Ducesei de Sussex au rămas în continuare acolo.

Recent, Prințul Harry s-a întâlnit cu prim-ministrul nepalez, KP Sharma Oli, la Palatul Kensington, pentru a discuta mai multe subiecte. Astfel, au fost făcute publice imagini rare din interiorul Palatului. După cum se poate observa, reședința este plină de fotografii memorabile cu membrii familiei regale, însă ce a atras cel mai mult atenția a fost o imagine fabuloasă cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Această fotografie nu a fost publicată până acum. Ea a fost realizată de de fotograful Alexi Lubomirsk în decembrie 2017, atunci când cei doi și-au anunțat oficial logodna. Imaginea cu Ducii de Sussex tronează într-o ramă simplă, de culoare neagră, în care este gravată semnătura cuplului regal.

Weekend-ul trecut, Meghan Markle a participat pentru prima dată la un eveniment oficial. Ea a atras toate privirile la parada Trooping the Colour, iar fanii au observat atunci că Ducesa de Sussex poartă un nou inel. Se pare că acesta este cadoul Prințului Harry pentru prima lor aniversare.

 

View this post on Instagram

 

The Duke of Sussex has met the Prime Minister of Nepal, Khadga Prasad (KP) Sharma Oli (centre), during a private audience at Kensington Palace on 11 June 2019. ⠀ ⠀ Prince Harry conducted a royal tour of Nepal in March 2016 to mark the bicentenary of the Nepal-UK relationship. The Duke also met survivor’s of the country’s devastating earthquake during his visit. ⠀ ⠀ KP Sharma Oli was joined by his wife Radhika Shakya (left) for the private meeting. ⠀ ⠀ ?: Dominic Lipinski/PA Wire⠀ —————————————————- #princeharry #meghanmarkle #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #britishroyals #britishvogue #instyle #instylemagazine #stylish #influencer #fashionista #fashiondesigner #fashionmagazine #vogue #voguemagazine #sussexroyal #kensingtonpalace #privateaudience #nepal #primeministerofnepal #kpsharmaoli

A post shared by JC Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) on

 

Sursa: eonline.com