Fashion

Imagini superbe de la nunta lui Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger. Ce a purtat mireasa

andreea voicu
June 11, 2019 10:04 AM

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, s-a măritat sâmbătă, 8 iunie, cu Chris Pratt. Actorul de 39 de ani a mai fost însurat și are un băiețel.

Pe aceeasi temaKatherine Schwarzenegger şi actorul Chris Pratt s-au căsătorit

Ceremonia religioasă a fost una intimă și a avut loc la ferma San Ysidro din Montecito, California, SUA. Cei doi au avut aproape familia și prietenii apropiați.

Imagini superbe de la nunta lui Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger

Printre invitați s-au numărat părinții miresei, Arnold şi Maria Shriver, dar și fiul de 6 ani al lui Chris din mariajul cu Anna Faris. Presa internațională speculează că fosta soție a lui Pratt s-a numărat printre nuntași.

Katherine, autoarea unor cărți de succes, și actorul Chris sunt împreună din iunie 2018, iar la începutul acestui an au anunțat că s-au logodit.

Katherine a purtat o creație Giorgio Armani

Pentru cea mai frumoasă zi din viața sa, Katherine a îmbrăcat o rochie de mireasă sexy fără bretele, semnată Giorgio Armani. Rochia de mireasă din dantelă a fost una de-a dreptul superbă. Era prevăzută cu un corset delicat strâns cu o panglică de-a lungul taliei.

Trena a fost confecționată din tul voluminos și a măsurat peste 2 metri. La această spectaculoasă rochie, tânăra de 29 de ani a purtat bijuterii strălucitoare, inclusiv cercei și diamante. Cu siguranță, Katherine va fi o sursă de inspirație pentru viitoarele mirese.

A fost cea mai frumoasă zi din viaț noastră! Suntem soț și soție în fața lui Dumnezeu, a familiilor noastre și a celor pe care îi iubim, ne-am simțit atât de binecuvântați încât să începem acest nou capitol din viața noastră. Sunt recunoscătoare domnului Giorgio Armani, care a creat o rochie specială pentru mine iar pentru Chris, costumul perfect’, a scris fiica lui Arnold pe Instagram. 

Sursa: thezoereport.com