Împletitura de sirenă - coafura momentului! Uite cât de simplu o poți face chiar la tine acasă

Verdict.ro
February 16, 2018
February 16, 2018

Împletiturile sunt unele dintre cele mai ușoare și mai spectaculoase coafuri, care pot fi purtate atât în viața de zi cu zi, cât și la eveniment. Împletitura de sirenă sau mermaid braid este ușor de obținut chiar în intimitatea căminului tău.

Vrei o coafură simplă și de efect? Fie că mergi la birou, în oraș cu prietenii sau la un eveniment sofisticat, poți alege să-ți împletești părul. Una dintre cele mai spectaculoase împletituri este cea de sirenă, pe care ți-o poți face singură, chiar la tine acasă. Urmărește mai jos, pas cu pas, cum poți realiza singură împletitura.

”Impletitura de sirena este una dintre cele mai spectaculoase coafuri ale momentului. Este foarte usor de realizat si poate fi obtinuta pe orice tip de par (drept, bucle, ondulat, cret sau complet nearanjat). Singurele accesorii de care avem nevoie: doua elastice, in nuanta parului. Produsele de aranjat sunt complet optionale (in cazul in care firul de par este subtire, recomandam un fixativ puternic). Cu accesoriile potrivite, aceasta impletitura poate fi purtata si la un eveniment elegant (un look perfect pentru o mireasa sofisticata)”, le-a explicat bloggerița prietenelor ei virtuale.

Share