Beauty

Împletituri pentru păr mediu. Cele mai rapide modele

A. S.
October 11, 2019 12:32 PM

Împletituri păr mediu. Fie că vrei o coafură de zi sau una specială, împletiturile sunt ideale atunci când ai părul de lungime medie. Acestea nu se demodează niciodată și, cu puțină creativitate, poți obține împletituri deosebite, chiar la tine acasă.

Împletiturile sunt unele dintre cele mai simple, dar, în același timp, și cele mai spectaculoase coafuri. Cu puțin antrenament, oricine poate face o împletitură pentru părul mediu, potrivită oricărei ocazii.

Împletituri păr mediu. Împletitura coadă de pește

Durează doar câteva minute, fiind una dintre împletiturile simple. Astfel, poți spune cu ușurință adio banalei cozi de cal. Deși arată spectaculos, coada de peste este ușor de realizat, mai ales pentru că poate fi plasată și pe o parte, permițându-ți te uiți în oglindă la ceea ce faci. Este una dintre coafurile pentru păr mediu care va pune în evidența un outfit romantic, boho, completând siluetă armonioasă a unei rochii lungi.

Împletituri păr mediu fin și rar

Dacă ai părul fin și rar, împletiturile reprezintă o soluție de luat în calcul, dat fiind faptul că vor distrage atenția de la subțirimea podoabei tale capilare. Coroana de împletituri este o opțiune pur și simplu perfectă, reușind să camufleze orice zone în care părul a crescut mai rar. Ca un mic truc, cea mai bună soluţie pentru părul fin sunt produsele de îngrijire cu silicon. Stratul de silicon va proteja firul de păr, făcându-l în acelaşi timp mai voluminos, însă fără a-i da aparenţa de păr gras. Siliconul rămâne pe firul de păr chiar şi după ce te-ai clătit.

Împletituri păr mediu. Împletitura daneză

Împletitura daneză este ideală pentru părul mediu. Pentru aceasta,  părul tău trebuie să fie cel puțin până la umeri. Pentru a începe, piaptănă-l pe spate și împarte-l în trei șuvițe egale. Dacă ești învățată să-ți împletești părul normal, acum va trebui să regândești fiecare pas, pentru că împletiturile daneze nu presupun ca fiecare șuviță să fie împletită pe față ca în cazul celor obișnuite, ci pe spate. Ca să începi, pune șuvița din partea stângă sub cea din mijloc, iar apoi procedează în același mod și cu cea dreaptă. Continuă în același mod și integrează în împletitură șuvițe din calota părului până când ajungi în zona gâtului.

Cocul împletit

Dacă optezi pentru un coc împletit, atunci te vei bucura de un plus de feminitatea și senzualitate. Atunci când optezi pentru un coc împletit trebuie să știi că poți apela la mai multe tipuri de împletituri, pe care să le înfășori în jurul unui coc înalt, simple. Dacă vrei să afli cum poți să-ți faci o astfel de coafură împletită, iată un tutorial foarte bun:

Citește și: ÎMPLETITURI PENTRU PĂR SCURT. CELE MAI SIMPLE ȘI RAPIDE MODELE

Mici secrete pentru un păr sănătos

Trebuie să știi că deși, codiţele şi împletiturile sunt foarte drăguţe, atunci când părul e prins prea strâns, firul se va rupe şi rădăcinile părului vor avea de suferit. Optează pentru o impletitură mai lejeră, desfă-ţi părul noaptea.

Aceleaşi alimente care sunt bune pentru sănătatea organismului, sunt bune şi pentru sănătatea părului. Peştele şi nucile vor ajuta părul să fie mai puternic, mai sănătos. Proteinele şi Omega-3 ajută la sănătatea scalpului. Legumele verzi, fasolea şi morcovii sunt şi ei foarte buni pentru păr. Ai grijă la dietele care promovează o pierdere rapidă în greutate, îţi vor priva organismul de nutrienţi importanţi, fapt care va conduce la fire despicate şi chiar la pierderea părului.

Un alt mic secret pentru păr cu spect sănătos și luciu este apa cu care îl speli. În loc de apă fierbinte sau rece ca gheaţa, spală-ţi părul cu apă călduţă şi masează-ţi delicat scalpul în timp ce foloseşti şamponul.