Beauty

Împletituri simple pentru toate tipurile de păr. Învață să le faci

A. S.
September 6, 2019 12:23 PM

Împletituri simple și rapide. Acestea sunt varianta ideală de a obține în doi pași și trei mișcări un look senzațional, chiar la tine acasă

Sunt o multitudine de modele de împletituri simple pe care le poți faca acasă, fără prea multe bătăi de cap. Chiar și cele mai neîndemânatice persoane pot realiza o împletitură boemă dacă are la îndemână tehnici corecte. Este adevărat, chiar și împletiturile simple au nevoie de un pic de exercițiu, dar odată învățate, le vei putea folosi cu ușurință ori de câte ori vei dori.

În plus, sunt în trend împletiturile cu un aer ușor dezordonat, așa că nu e nicio problemă dacă împletiturile nu-ți vor ieși perfect. Ba dimpotrivă!

Cele mai simple împletituri:

  • Coada de peşte: O împletitură elegantă care arată bine în orice sezon şi care adaugă o notă specială oricărei ţinute. Aceste împletituri pot fi purtate fie strânse, fie lejere, în funcţie de preferinţe.
  • Spicul: Împletitura spic începe din vârful capului și ajunge până jos. Chiar dacă este o metodă veche, pare că nu s-a demodat niciodată.
  • Împletiturile sirenă implică o coadă împletită simplă, care înconjoară capul ca o coroană. Sunt ideale dacă vrei să îţi prinzi tot părul sau dacă vrei un look de poveste.

Împletituri simple pentru păr scurt

Sunt foarte multe împletituri perfecte dacă vrei coafuri pentru părul scurt. De exemplu, cele împletite cât mai aproape de scalp îți accentuează trăsăturile și îți oferă un look atrăgător, iar coafurile cu împletituri într-o parte sunt strălucitoare! În plus, coronițele împletite, codițele subțiri împletite cât mai aproape de scalp arată foarte bine când sunt combinate cu alte tipuri de împletituri.

Împletituri simple pentru păr mediu

Împletitura daneză este ideală pentru părul mediu. Pentru aceasta,  părul tău trebuie să fie cel puțin până la umeri. Pentru a începe, piaptănă-l pe spate și împarte-l în trei șuvițe egale. Dacă ești învățată să-ți împletești părul normal, acum va trebui să regândești fiecare pas, pentru că împletiturile daneze nu presupun ca fiecare șuviță să fie împletită pe față ca în cazul celor obișnuite, ci pe spate. Ca să începi, pune șuvița din partea stângă sub cea din mijloc, iar apoi procedează în același mod și cu cea dreaptă. Continuă în același mod și integrează în împletitură șuvițe din calota părului până când ajungi în zona gâtului.

Împletituri simple pentru păr lung

În acest caz poți alege dintr-o varietate mare de coafuri pentru păr lung. Fie că îți dorești cozi simple împletite sau coafuri mai complexe – posibilitățile sunt nelimitate. Coronița împletită, coada de pește sau împletitura daneză se potrivesc de minune părului lung. De asemenea, dacă îți dorești o coafură mai complexă, poți opta pentru o coafură cu o împletitură integrată fie mai largă sau mai subțire. Coafurile casual cu împletituri lejere sunt și ele în trend. Descoperă în articol ce stil ți se potrivește și află cum să-ți faci o coafură în doar câțiva pași simpli!

Împletituri simple pentru copii

Cosițele împletite sub formă de bentiță sunt foarte practice, mai ales, pentru că împiedică părul să stea pe frunte. Astfel, fetița ta nu va sta cu părul în ochi. În plus, va avea o înfățișare îngrijită și deosebită.

Împletitura coadă de pește.  Durează doar câteva minute. Astfel, poți spune cu ușurință adio banalei cozi de cal.. Împletiturile, de orice tip sunt mereu la modă, așa că fetița ta va arată bine, va avea părul prins și nu o va încurca la citit sau la scris.

Împletituri ușoare de făcut acasă, explicate pas cu pas

Tutorialele sunt cea mai simplă metodă de a învăța împletituri ușoare de făcut acasă, așa că iată câteva idei pe care le încerci în fața oglinzii

 

Citește și: COACHELLA 2019: 7 IDEI DE COAFURI DE FESTIVAL