News

În ce film trebuia să joace Prințesa Diana înainte de a muri

andreea voicu
November 13, 2020 11:45 AM

Lucruri neștiute de nimeni până acum continuă să iasă la iveală despre Prințesa Diana. Lady Di ar fi trebuit să joace alături de Kevin Costner, în filmul ‘The Bodyguard’.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Actorul a mărturisit că Prințesa ar fi jucat rolul feminin. Kevin Costner a făcut declarații despre acest proiect la People Tv.

În ce film trebuia să joace Prințesa Diana înainte de a muri

‘Studiourile agreau ideea de a face «Bodyguard 2». Nimeni nu a ştiut acest lucru timp de un an’, a povestit celebrul actor. Continuarea filmului a ajuns, din păcate, cu doar o zi înainte ca Prințesa Diana să își piardă viața în accidentul de mașină produs pe 31 august 1997, la Paris.

Prințesa Diana era încântată să joace în filmul ‘The Bodyguard’, însă nu a apucat să citească scenariul. Se pare că soția Prințului Charles trebuia să filmeze și scene intime în peliculă.

‘Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: ”Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?» A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am spus: ”Da, va fi ceva din asta, dar putem face să fie OK”, a mai declarat Kevin Costner.

„The Bodyguard”, în care rolul principal feminin a fost interpretat de Whitney Houston, a generat încasări de 411 milioane de dolari, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sonoră este şi la ora actuală cea mai bine vândută din toate timpurile, cu 45 de milioane de copii.

Prințesa Diana ar fi împlinit, luni 1 iulie, 59 de ani. Și-a sărbătorit ultima zi de naștere cu doar câteva săptămâni înainte de a muri într-un accident tragic, la vârsta de 36 de ani.