Fashion

Inauguration day: ce ținute au fost văzute

iulia.statie
January 21, 2021 11:17 AM

Atenția tuturor s-a îndreptat către Washington, Joe Biden depunând jurământul pentru a deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite. În timp ce ținutele afișate nu au legătură cu politica, cu siguranță sunt pentru a bucura pe noi și pentru a ne transmite anumite mesaje.

Pe aceeasi temaCine este Jill Biden, soția președintelui ales al Statelor Unite, Joe Biden

Ținutele au fost colorate, uni, fiecare nuanță și fiecare designer ales fiind având un mesaj ascuns. De asemenea, nu putem să spunem că doamnele nu au strălucit la acest eveniment grandios, ce a avut loc după multe probleme:

Barack și Michelle Obama

Michelle Obama ne-a obișnuit cu alegerile sale fără de cusur în materie de stil vestimentar, iar de data aceasta, ea a ales o ținută uni pentru a se potrivi cu mesajul plin de speranță transmis de toată lumea, semnată Sergio Hudson, la care a asortat mânuși negre și o mască în aceeași nuanță. Fostul președinte, Barack Obama, a purtat un outfit clasic, negru.

Joe Biden și Jill Biden

Încă de la începutul campaniei, Jill Biden a avut grijă să își aleagă ținutele în funcție de mesajul pe care își dorea să îl transmită, lucru pe care l-au făcut multe Prime Doamne înainte. Revenind la ținuta purtată de Jill Biden, aceasta a vrut să pună accentul pe un nou început, afișând un palton albastru și o mască asortată, piesele fiind semnate de designerul Alexandra O’Neil, ce lucrează la brand-ul de lux numit Makarian. Joe Biden a preferat ceva clasic și a purtat un costum Ralph Lauren.

Kamala Harris

Kamala Harris este prima femeie din istoria Statelor Unite ce a devenit vicepreședinte, așa că aceasta este conștientă de imaginea pe care ne-o face tuturor. Însoțită de soțul ei, Doug Emhoff, ce purta Ralph Lauren, aceasta a a ales o ținută perfectă ce ne va rămâne mereu în minte. Ea a purtat un colier de perle ce i-a devenit deja semnătură, pantofi Sergio Hudson și o ținută violet creată de Christopher John Rogers. La fel ca și Michelle Obama, aceasta pare că își dorește să promoveze creatorii de culoare, amintind în același timp și de Black Lives Matter.

Lady Gaga

Lady Gaga nu s-a temut niciodată din a alege ceva riscant. Pentru a cânta imnul național la ceremonia de inaugurare a celui de-al 46-lea președinte, Joe Biden, cântăreața a ales să mizeze pe ceva dramatic. Ea a apărut într-o creație Schiaparelli, formată dintr-o jachetă bleumarin și o fustă voluminoasă roșie, la care a fost adăugată și o broșă în formă de porumbel pentru a simboliza pacea.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a urcat pe scenă pentru a cânta ‚This Land Is Your Land’ și ‚America the Beautiful’ purtând o haină lungă cu nasturi aurii, o bluză cu volane și pantaloni cu un croi larg. Aceasta a accesorizat look-ul alb semnat Chanel cu cercei și brățări din perle, iar noi putem să spunem că ținutele elegante i se potrivesc mânușă vedetei.

Laura Bush

Laura Bush a purtat o rochie într-o nuanță de gri închis, cu o croială clasică, adăugând un palton albastru pal deasupra și accesorizând totul cu un șirag de perle și pantofi fără toc, negri. Cu această ținută, ea a ținut să pună accent pe mesajul transmis, anume sentimentul de unitate, iar look-ul său a demonstrat cât de puternice sunt uneori hainele pentru femeile din jurul lumii.