News

Încă o nuntă regală: Lady Gabriella Windsor s-a măritat. Cine i-a creat rochia de mireasă

andreea voicu
May 19, 2019 15:14 PM

Lady Gabriella Windsor, fiica prinţilor de Kent, s-a măritat sâmbătă (18 mai), cu bancherul Thomas Kingston, în vârstă de 40 de ani. Lady Gabriella Windsor are 38 de ani, este scriitoare şi ocupă poziţia a 52-a în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Tatăl miresei este vărul primar al reginei Elizabeta.

Ceremonia s-a desfăşurat la capela St George de pe domeniul Windsor. Printre invitaţii de seamă s-au numărat Regina Elisabeta a II-a, dar şi nepotul său, Prinţul Harry, care a venit fără Meghan Markle. E de înţeles absenţa Ducesei de Sussex, care tocmai a născut un băiat în urmă cu două săptămâni.

Încă o nuntă regală: Lady Gabriella Windsor s-a măritat

Lady Gabriella Windsor şi Thomas Kingston s-au căsătorit la capela unde, în 2018, tot în luna mai, se căsătorea Prinţul Harry cu Meghan Markle.

Pentru marele eveniment, Lady Gabriella Windsor a purtat o rochie de mireasă, creată de Luisa Beccaria. Rochia a fost personalizată special pentru membra familiei regale britanice, la atelierul de couture al Luisei din Milano. 

Rochia de mireasa a fost confecţionată din dantelă Valencienne, într-un ton ecru, combinat cu tonuri subţiri de roşu, iar trena lungă au fost decorată cu panglici de flori şi muguri. Mânecile lungi dantelate au fost îmbogăţite cu broderii care au dat un efect 3D. 

Lady Gabriella Windsor a purtat o creaţie Luisa Beccaria

Lady Gabriella Windsor a îmbrăcat rochia cu un voal lung de şase metri, confecţionat din tul. Voalul a fost prins de o tiară din diamante, purtată de bunica ei, Prinţesa Greciei, în ziua nunţii cu Prinţul George, Duce de Kent. 

‘Am fost atât de norocoasă că Luisa Beccaria mi-a creat rochia visurilor mele. Ea şi echipa sa sunt excepţionale, iar rezultatul muncii lor m-a făcut cea mai fericită’, a mărturisit proaspăta mireasă. 

Şi creatoarea de modă italiană, Beccaria, a oferit câteva detalii despre rochia de mireasă a lui Lady Gabriella Windsor.

‘Rochia este rezultatul unei incredibile lucrări de echipă desfășurate în atelierul nostru pentru a satisface dorințele lui Lady Gabriella, interpretarea designului într-un mod contemporan și prospețimea pe care o întruchipează. Am creat o rochie tradițională, ușoară și confortabilă de purtat, pentru a spori eleganța și figura eterică’, a spus Luisa Beccaria. 

De asemenea, marca italiană a conceput cele șase rochii ale domnișoarelor de onoare, care au fost create din tul și organza frocks, cu motive florale. 

Sursa: fashion-news.