News

Încă un bebeluș în Familia Regală a Marii Britanii. Prințesa Beatrice este însărcinată

Verdict.ro
May 19, 2021 12:48 PM

Beatrice, în vârstă de 31 de ani și Edoardo, în vârstă de 37 de ani, au spus ‚Da’ alături de familie și apropiați la All Saints Chapel în luna iulie anul trecut, după ce pandemia de coronavirus le-a schimbat planurile.

Nepoata Reginei și alesul ei ar fi trebuit să se căsătorească la Chapel Royal, de la Palatul St. James din Londra, unde ar fi avut 150 de invitați dacă nunta s-ar fi ținut în luna mai. În schimb, un grup select s-a adunat pentru a participa la o ceremonie mult mai intimă, unde au fost respectate măsuri stricte de distanțare socială.

Prințesa Beatrice așteaptă primul copil

 

Prinţesa Beatrice, membră a familiei regale a Marii Britanii, fiica cea mare a prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah și soțul Edoardo Mapelli Mozzi așteaptă primul copil. 

Anunțul a fost făcut pe contul oficial al Familiei Regale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

”Regina a fost informată și ambele familii sunt încântate de veste.”

Bebelușul va veni pe nume în toamna anului acesta. Regina Elisabeta are patru copii, opt nepoti si zece stranepoti.

Prințesa Beatrice și alesul ei au avut o nuntă discretă

 

„O nuntă uriașă a fost scoasă din discuție din cauza coronavirusului. Evident că abia așteptau să vină Regina, așa că nunta trebuia să aibă loc înainte ca aceasta să plece la Balmoral. Atâția invitați au fost dezamăgiți pentru că nu au putut participa la ceremonie, dar au înțeles care a fost motivul. Trebuia ca totul să respecte regulile de distanțare din cauza coronavirusului, pentru ca Regina să fie în siguranță.”, a spus un apropiat al celor doi.

„Sunt o familie normală și au fost nevoiți să facă sacrificii, la fel ca mulți alții, dar toată lumea abia așteaptă ca ei să sărbătorească normal atunci când va veni momentul.”, a adăugat sursa.

Nunta Prințesei vine după o perioadă zbuciumată în familie, întrucât tatăl ei, Prințul Andrew, a fost nevoit să renunțe la îndatoririle regale, ținând cont de legăturile lui cu Jeffrey Epstein.

Nici înainte de pandemie nu existau planuri ca nunta să fie televizată și existau zvonuri potrivit cărora evenimentul ar fi fost unul discret, ținând cont de ultimul interviu al Prințului Andrew despre scandalul în care a fost implicat. Deși acesta a negat vehement acuzațiile, nimeni nu știa ce rol va juca el la nunta fiicei sale.