News

Industria muzicii, în doliu! Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit

iulia.statie
December 10, 2019 14:55 PM

Marie Fredriksson s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală grea. Solista trupei Roxette suferea de cancer pe creier, aceasta renunțând în ultima vreme la aparițiile ei de pe scenă.

Pe aceeasi temaActrița Lisa Sheridan a murit la doar 44 de ani! A jucat în celebrul serial „CSI: Miami”

Anunțul tragic a fost făcut de către Marie Dimberg, managera artistei.

„Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson s-a stins din viață în dimineața zilei de 9 decembrie din cauza problemelor de sănătate.”, a zis managera artistei.

În 2002, Marie primea o veste cruntă: fusese diagnosticată cu o tumoare pe creier. Ea a fost operată și a îndurat luni întregi de chimioterapie și radioterapie. În urma tratamentului, acesteia i-au fost afectate vederea, precum și capacitatea de a citi și număra.

Industria muzicii, în doliu! Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit

În 2016, Marie încerca să își găsească alinarea prin muzică. Deși nu mai putea să stea în picioare, a cerut un scaun și a rămas să cânte pentru fanii ei.

Marie Fredriksson a cântat în formația Roxette, alături de Per Gessle. Ea și Per au cunoscut succesul la sfârlitul anilor ’80, cu hit-uri precum ”It Must Have Been Love”, ”Listen to Your Heart”, ce și acum sunt fredonate în toată lumea.

Marie s-a născut în Össjö, având încă cinci frați mai mari. Ea și-a descoperit interesul pentru muzică prin melodiile celor de la The Beatles și Deep Purple, potrivit A1.

În 1992, după un succes răsunător alături de Gessle, ea și-a început cariera solo, primul ei album numindu-se ‚The Eternal Journey’.

Chiar în timpul turneului mondial ‚Joyride’, ea și-a cunoscut soțul, pe Mikael Bolyos. Ei s-au logodit în trei zile, iar peste un an apărea în viața lor primul copil, micuța Inez Josefin. Ei s-au căsătorit în 1994, iar cel de-al doilea copil, Oskar Mikael a venit pe lume pe 26 noiembrie 1996.