Fashion

Indya Moore este noua imagine a campaniei Calvin Klein 2019

nicoleta.ispasescu
May 16, 2019 12:03 PM

Calvin Klein tocmai a adăugat o imagine nouă campaniei sale „I SPEAK MY TRUTH IN #MYCALVINS”, campanie care se referă la exprimarea individualității.

După ce a primit superstaruri precum Noah Centineo, Shawn Mendes și Billie Eilish, în familia sa modernă, brandul a anunțat că Indya Moore a fost selectată pentru campanie și, de asemenea, a fost aleasă imaginea colecției ”Pride” („mândrie”).

Colecția capsulă „Pride” include blugi, lenjerie intimă și costume de baie Calvin Klein, precum și accesorii făcute în culorile curcubeului ( “ultra-vivid colors of Pride”).

Indya Adrianna Moore are are 24 de ani și este actriță și model. Ea a devenit cunoscută datorită rolului ei ca „Angel Evangelista”, în serialul de televiziune FX Pose.

Indya Moore este noua imagine a campaniei Calvin Klein 2019

Fotografiată alb-negru de către Mario Sorrenti, care a dorit să obțină o emoție și un sentiment autentic în imagini”, Indya Moore poartă un set Calvin Klein, în timp ce stă sprijinită de o fereastră.

„Este foarte inspirată ideea de a vedea noua generație de cântăreți și artiști și vibe-urile lor”, a declarat Sorrenti.

Campania Calvin Klein a fost lansată, inclusiv imagini și video-uri în care protagonistele fac dezvăluiri referitoare la eliberarea lor.

„Obișnuiam să le spun prietenilor mei că sunt urâtă înainte de ora 10 a.m. și îi avertizam să nu se uite la mine. Dar nu mai. Nu voi aștepta să fiu liber. Îmi spun adevărul în calvinii mei”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Speak your truth to the power. Truth will Free power. Free power, to get free. Freedom is power. ♾ #MYTRUTH #MYCALVINS @mookievibes thank you for giving me this chance. @joshrotten your eyes catapulted my life, thank you for seeing beneath my skin.

O postare distribuită de IAM (@indyamoore) pe