Fashion

Influenceri ce te vor face să te îmbraci mai colorat

iulia.statie
July 8, 2020 17:26 PM

Deși vara aceasta ținutele în culori tari sunt un adevărat hit, uneori tindem să fugim de tot ce înseamnă culoare și să ne refugiem în ținute black and white sau all black. Probabil în ultima vreme garderoba ta a fost predominată de îmbrăcăminte simplă și haine sport, ținând cont de toată pandemia, dar este timpul pentru o schimbare.

Pe aceeasi temaAnimal print-ul la un alt nivel: în 2020 se poartă imprimeul cu maimuțe

Îmbrăcămintea colorată, hit-ul verii 2020

Cum vara a venit, trebuie să ne atragă și câteva rochii de vară ușoare, în nuanțe tari, pe care să le putem purta atât în ținutele de zi, cât și în cele de seară, fără a tinde să alegem mereu doar culori neutre. Există câțiva oameni ce sunt atrași de îmbrăcămintea colorată, cum ar fi anumiți influenceri, ce ne fac să ne gândim mai mult atunci când întrebăm dacă există rochia pe care ne-o dorim și pe negru.

Nina Sandbech

La o singură privire pe Instagram, Nina adoră nuanțele tari și își compune ținute curcubeu, vesele, dar în același timp, chic și rafinate, mizând pe piese clasice with a twist.

 

View this post on Instagram

 

💗

A post shared by Nina Sandbech (@ninasandbech) on

Zeena Shah

Zeena este ca o gură de aer proaspăt într-o lume gri, având multe poze vesele, fiind mereu zâmbitoare, completând totul cu o garderobă extrem de colorată, de parcă la ea mereu ar fi vară.

Emili Sindlev

Recunosc, Emili mi-a atras atenția mereu, având unele dintre cele mai bune ținute de streetstyle de la Săptămânile Modei. Jucându-se non-stop cu anumite combinații, look-urile alese de aceasta sunt un adevărat deliciu.

 

View this post on Instagram

 

Up in the sky ⛅️

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Nnenna Echem

Nnenna nu se teme de combinațiile colorate, jucându-se cu nuanțele tari atât în ținute, cât și în look-urile sale de beauty. Outfit-urile ei colorate reprezintă asortarea a mai multor nuanțe tari de care de obicei toată lumea fuge, dar acest lucru nu înseamnă că nu arată perfect și în ținute în culori pastelate, stinse.

 

View this post on Instagram

 

Good Morning 💚🌸🌷💞🌼

A post shared by NNENNA (@nnennaechem) on

Nicole Ocran

Când vine vorba de deux piece-uri colorate sau de rochii delicate, atunci Nicole nu se dă în lături de la nimic pentru a avea un feed cât mai exploziv.