Fashion

Influenceri pe care trebuie să îi urmărești în această vară

iulia.statie
August 12, 2020 11:00 AM

Ținând cont că pandemia ne-a schimbat total planurile și din cauza virusului au fost anulate prezentările de modă, evenimentele și petrecerile, Instagram-ul rămâne sursa noastră de inspirație zilnică.

Pe aceeasi temaCare sunt vedetele cu cei mai mulți followeri fake pe Instagram

Totuși, pandemia a schimbat și normalitatea pe care o cunoșteam, chiar și privind lumea modei. Trend-urile sunt într-o continuă schimbare, piesele ce se poartă ne aduc puțină confuzie, pentru că oamenii își doresc acum relaxare. Acestea fiind spuse, iată ce influenceri ar trebui să urmărești în această vară dacă te găsești în impas privind ținutele:

Amaka Hamelijnck

Pe lângă faptul că Amaka este o susținătoare înfocată a diversității prin generozitate, aceasta are și look-uri de beauty ultraluminoase, dar și o siluetă perfectă. Locuind în Amsterdam, Amaka prezintă outfit-urile ei de zi cu zi extrem de feminine și senzuale, fiind exemplul perfect pentru vară.

 

View this post on Instagram

 

happiiii lil kid🥰🌈💛

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on Jul 9, 2020 at 7:39am PDT

Sara Mey

Modelul în vârstă de 21 de ani locuiește în Berlin cu iubitul ei, Goga, ce este la fel de cool ca și ea. Cu un stil îndrăzneț, dar totuși casual și cu un aer de lolita grunge, aceasta prezintă cele mai bune look-uri glam rock pe care ți le-ai putea dori pentru sezonul călduros.

 

View this post on Instagram

 

Paris with the great @isabelhayn ♥️

A post shared by SARA-MEY (@sarameyn) on Jul 20, 2020 at 1:27pm PDT

Elsabeth Mory

Elisabeth Mory are un fel de a își prezenta fetițele fără a ne da seama care este mama și care sunt copiii. Mămica a trei copii, Elisabeth este o pariziancă perfectă, iar Salome și Tamara, fiicele sale, îi calcă pe urme, îmbrăcându-se în acel stil extrem de chic.

 

View this post on Instagram

 

Repost @minelliofficiel thank you for choosing our gang to launch your pretty collection of boots 👢#boots #familyfirst

A post shared by Elisabete Bento (@elisabeth.mory) on Oct 7, 2019 at 12:17am PDT

Ilirida Krasniqi

Când nu lucrează ca dentist, Ilirida devine influencerul pe care toate ne dorim să îl urmărim. Cu un stil jucăuș, senzual și piesele perfecte ce sunt în trend în acest sezon, de la ea poți să îți iei inspirația privind o ținută perfectă de vară, în trend-uri.

 

View this post on Instagram

 

Heat wave

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi) on Jul 24, 2020 at 10:05am PDT

Julie Sergent Ferreri

Deși este de profesie arhitect, Julie și-a mai găsit o altă pasiune, anume Instagram-ul. Cu ținute delicate, piese ce sunt în vogă și valori importante, aceasta a cucerit pentru totdeauna pe toată lumea ce își dorește ca anul să fie o vară continuă.