News

Inna a făcut dezvăluiri despre o cerere în căsătorie! De ce nu a vrut să facă următorul pas în relație

iulia.statie
May 20, 2020 14:48 PM

Inna este una dintre cele mai iubite artiste atât național, cât și internațional, fanii din toată lumea adorând fiecare piesă pe care aceasta o lansează. Totuși, atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă, cântăreața preferă să fie extrem de discretă.

Pe aceeasi temaInna, apariție răvășitoare! Cât de bine arată vedeta

Inna a fost cerută în trecut în casătorie

Ea își ține partenerii departe de camere, doar apropiații cunoscând detaliile vieții sale amoroase. Nu este surprinzător faptul că Inna a șocat pe toată lumea atunci când a povestit că a fost la un pas de a ajunge în fața altarului.

Vedeta a participat în emisiunea lui Selly și a abordat un subiect pe care de obicei îl evită, anume căsătoria. Deși nu a dat numele bărbatului cu care a fost logodită, aceasta a admis că într-un final nunta pregătită nu a mai avut loc, cei doi despărțindu-se de comun acord.

 „Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.”, a spus aceasta.

Inna a avut o relație cu actualul ei manager, Lucian Gitita, însă cei doi s-au despărțit. După această separare, ea a mai fost văzută alături de un fotograf celebru spaniol, John Perez, însă nu a oferit detalii cu privire la cuplul din care face parte.

Nu este singura dată când Inna a fost cerută în casătorie. Aceasta recunoștea acum ceva vreme că pe scenă, unii fani nu își pot abține adorația și lansează uneori aceste rugăminți. Bineînțeles, vedeta a fost un fenomen încă de la începutul carierei, așa că nu este de mirare faptul că are foarte mulți admiratori.

„S-a întâmplat ca unii dintre ei să-şi tatueze numele meu, chipul meu sau autograful meu. Mă cer de soţie prin pancarte pe care eu le văd pe scenă când am concert. Îmi trimit scrisori, flori, cadouri la hotel”, a povestit vedeta.

E ciudat să primeşti o cerere în căsătorie de la o persoană pe care nu o cunoşti. Am avut un concert în Bucureşti iarna trecută. Un fan a năvălit pe scenă cu inelul în mână şi a spus: ‘Ta daaa!’, iar eu i-am răspuns: ‘Nu, nu! Nu ne-am înţeles’.”, a adăugat Inna.