News

Inna a vorbit pentru prima oară despre bărbatul din viața ei

iulia.statie
November 18, 2019 12:47 PM

Inna este una dintre cele mai iubite artiste din România, având fani în întreaga lume. Ea este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei sentimentală, ținând totul departe de camere. Însă, pentru prima oară, Inna a vorbit despre bărbatul de lângă ea și despre ce calități ar trebui să aibă acesta.

Pe aceeasi temaShop the look: INNA

Despre Inna și actorul turc Burak Özçivit au existat zvonuri, însă acestea s-au dovedit false. Artista nu este deloc atrasă de băieții răi sau de bărbații însurați, iar criteriile pentru partenerul ei sunt extrem de stricte.

Inna a vorbit pentru prima oară despre bărbatul din viața ei într-un interviu pentru Europa FM și a dezvăluit că este important ca alesul ei să vină dintr-o familie unită, cu principii solide.

De asemenea, ea a povestit și câteva amintiri din liceu privind viața ei amoroasă.

Inna, o femeie de succes extrem de puternică, a spus că bărbații se găseau de multe ori intimidați de caracterul ei.

„Primul meu prieten juca baschet, apoi nu am mai avut prieteni care să fie atraşi de sport. Dar îmi plăceau băieţii care veneau din familii unite. Am fost cu băieţi decenţi. Nu eram timidă niciodată cu băieţii.”, a spus Inna în interviul acordat Andreei Esca.

„Am avut o relaţie de lungă durată în liceu. Prima dată m-am pupat la bal, la 14 ani. Îl cheamă Bogdan.”, a adăugat artista.

„Nu îmi aleg niciodată iubiţi care mă aleg pentru celebritatea mea.”, a continuat ea.

Inna a vorbit pentru prima oară despre bărbatul din viața ei

Se pare că înainte de a i se descoperi talentul formidabil, Inna a lucrat ca secretară la o agenție imobiliară. Acolo ea și Lucian, actualul ei manager, s-au cunoscut.

Mai mult, cei doi au trăit și o poveste frumoasă de dragoste, însă aceasta s-a terminat, ei rămânând foarte buni prieteni.

„Artistul care a avut cea mai mare transformare de când o ştiu eu şi până astăzi. Nu cred că are cineva o aşa mare transformare.”, a spus Lucian despre Inna, dezvăluind relația frumoasă de prietenie și colaborare pe care o au.

„Dacă acum 11 ani cumpăra muzică, astăzi îşi compune singură muzica cap-coadă, are recunosţinţă la nivel național cum nu are niciun alt artist român. Este cel mai muncitor artist pe care l-am cunoscut vreodată şi foarte serios”, a continuat managerul Innei.

Ce face acum frumoasa noastră artistă? Inna a dezvăluit că timpul liber și-l petrece în Spania, de aceea noul album este în spaniolă. Ea a învățat această limbă din telenovele, pe care le urmărea în copilărie.

Sursă: Libertatea pentru femei