News

Inna, apariție răvășitoare! Cât de bine arată vedeta

iulia.statie
February 25, 2020 16:42 PM

Inna este una dintre cele mai iubite cântărețe atât în România, cât și în afară. Cu o carieră muzicală impresionantă, cântăreața este un adevărat reper atunci când vine vorba de stil vestimentar și apariții inedite.

Pe aceeasi temaO recunoști? Așa arăta Inna când s-a lansat

Debutând exploziv pe scena muzicală românească, Inna a ajuns destul de repede cunoscută și în afară. Fără dar și poate, artista este una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la noi.

Inna își surprinde fanii mereu prin postări pe Instagram și ca de fiecare dată, putem să remarcăm cât de bine se menține vedeta, având o siluetă perfectă.

Inna, apariție răvășitoare! Cât de bine arată vedeta

Extrem de curajoasă, imaginea Innei a evoluat constant, nefiindu-i frică să experimenteze cu diferite stiluri.

Acum, cântăreața s-a pozat într-o ipostază extrem de senzuală și a postat poza pe Instagram, luându-și prin surprindere admiratorii.

Artista nu ratează nicio ocazie de a-și expune silueta lucrată, iar imaginile de pe site-urile de socializare atestă acest lucru. În ultima poză, artista nu poartă absolut nimic, acoperindu-și trupul cu mâinile. Așa cum ne-a obișnuit, Inna și-a păstrat makeup-ul cat eye, finisat prin eyeliner negru, iar părul său a fost coafat într-un wet look.

 

View this post on Instagram

 

… by popular demand 😘 Picture taken with the phone by my personal photographer @ghitzy 😂

A post shared by INNA (@inna) on