Fashion

INNA: ce ținute poartă în cel mai nou proiect al său, ‚Dance Queen's House'

iulia.statie
November 16, 2020 17:39 PM

INNA este fără dar şi poate una din cel mai bine îmbrăcate artiste de la noi. Cu un stil vestimentar unitar, care se înscrie în zona cool-sport, artista reuşeşte să impresioneze plăcut cu fiecare apariţie. Vedeta are o carieră răsunătoare, iar atunci când vine vorba de modul în care se îmbracă, poarte fi considerată un adevărat reper.

Pe aceeasi temaCât de bine arată Cristina Ștefania! Iubita lui Speak are o siluetă de invidiat

INNA, ținute inedite prezentate în ‘Dance’s Queen’s House’

Cel mai nou proiect al său? INNA compune muzică în „Dance Queen’s House”, iar fanii vor putea urmări pe YouTube experiența. INNA a început o sesiune muzicală care se numește „Dance Queen’s House”, ce se va desfășura 3 săptămâni într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului. Alături de artistă vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum „Ruleta”, „Iguana”, „RA”, „Tu Manera”, „Discoteka”, „Gimme Gimme”, „Heaven”, „Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

De asemenea, cântăreața ne bucură și cu anumite propuneri vestimentare incendiare, observându-i stilul fresh și cool ce a consacrat-o. Cu look-uri inedite, condimentate cu elemente edgy și sport, aceasta demonstrează că are o maturitate stilistică de invidiat prin faptul că reușește să combine piese casual cu unele extrem de rafinate.

Corsetul a fost o piesă foarte apreciată în ultimele sezoane, complimentând mereu silueta, iar Dion Lee a venit cu propuneri structurate, cu un design modernist, ce i se potrivesc mânușă INNEI. Pentru a duce această creație într-o altă zonă, ea a adăugat pantaloni baggy, aceștia devenindu-i semnătură, dar și botine Balenciaga.

O altă ținută uber-cool pe care aceasta a stăpânit-o bine are în centru culorile nude, preferate în această toamnă. Este adevărat, combinația este una foarte grea, așa că ne place că vedeta a plecat din zona obișnuită, anume elegantă, în care intră trench-ul și a ales o geacă PORC și cizme Balenciaga, fără nimic pe sub, dând dovată de o senzualitate aparte.

Decupajele fanteziste au fost un hit în materie de modă în acest an, iar INNA, ca un reper vestimentar adevărat, a ales să propună o salopetă în acest fel, marca Fantabody, ce îi pune în valoare silueta perfectă. De apreciat este faptul că, deși este o ținută simplistă, atitudinea INNEI transmite emoție, iar aceasta este reprezentată fără de cusur de piesele pe care le poartă.

Toate momentele care au loc în casă, dar și procesul creativ, vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6.2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2.9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani). În urma acestei sesiuni, vor rezulta mai multe piese, dar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele „Dance Queen’s House”.

„”Dance Queen’s House” este un proiect care mă entuziasmează, pentru că îmi place să merg la studio să compun piese și este cu atât mai plăcut să locuim toți într-o casă și să ne bucurăm de muzică și de timp petrecut împreună.”, a spus INNA. Pentru siguranță și pentru ca totul să aibă loc în condiții de respectare a normelor de protecție împotriva COVID-19, toți cei prezenți în „Dance Queen’s House” au fost testați în prealabil.

INNA este unul dintre cei mai de succes artiști români, cu o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee,Yandel, Pitbull, Farina, cu piese care au cucerit topurile din lumeprecum ”Ruleta”, ”Sun is Up”, ”Hot”, ”Cola Song”,”Iguana”. Proiectul este susținut de LIDL, BURN,Banca Transilvania, Teilor, Obsentum, Best Value, OK Medical.

sursă foto: Anamaria Hâncu