Vedete

Inna s-a pozat într-un costum de baie super sexy, dar alt detaliu a atras atenția fanilor!

maria.apostol
October 19, 2021 20:15 PM

Inna a adunat mii de like-uri după ce s-a pozat într-un costum de baie super sexy. Cu toate astea, un detaliu pe care artista l-a uitat pe fundal a atras atenția fanilor. 

În anul 2011, Inna a fost declarată drept cea mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est. În prezent, artista are mii de fani în întreaga lume, călătorește frecvent și susține concerte în locuri de vis.

Așa cum și-a obișnuit fanii, artista îi ține mereu la curent cu ceea ce face pe rețelele de socialiazare. Recent, Inna a postat o fotografie extrem de sexy, dintr-o cameră de hotel din Ibiza. Comentariile pozitive au început să curgă, însă, datorită faptului că artista era extrem de sexy, nimeni nu a observat dezordinea din spatele ei, lucrurile lăsate peste tot și patul dezordonat.

Inna s-a pozat într-un costum de baie super sexy

Însă, atunci când ești extrem d e sexy și împărtășești astfel de lucruri cu fanii tăi, nimeni nu ia în considerare puțină … dezordine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INNA (@inna) 

Inna și Deliric sunt destul de discreți în ceea ce privește viața personală. La începutul relației cei doi nu s-au afișat prea mult împreună, însă acum par să nu mai aibă rețineri. Într-un interviu recent, Inna a vorbit despre viața de cuplu și despre lucrurile ce i-au adus împreună.

Potrivit spuselor artistei, cei doi sunt extrem de asemănători, împărtășesc pasiunea pentru muzică, au același regim alimentar și iubesc călătoriile.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat Inna pentru Unica.