Inspiră-te de la Felix Baumgartner ca să-ți decorezi casa! Iubitul Mihaelei Rădulescu, opere de artă pe pereți

Verdict.ro
February 25, 2018
February 25, 2018

Felix Baumgartner și-a ”deschis ușile” casei pentru curioși și le-a dezvăluit acestora câteva piese de decorațiuni interioare care-i înfrumusețează penthouse-ul în care locuiește. Iubitul Mihaelei Rădulescu le-a spus prietenilor că frumusețea stă în detalii, iar piesele de artă din locuința lui marchează și momente importante din viața lui.

Felix Baumgartner a postat pe pagina personală de Instagram mai multe fotografii în care a surprins detalii din locuința personală. Cu această ocazie, iubitul Mihaelei Rădulescu le-a spus prietenilor virtuali povestea obiectelor de artă care-i decorează locuința și îi marchează personalitatea.

”Detalii din penthouse. Asta e o altă piesă de artă creată de un prieten pentru mine, în urmă cu 15 ani. A folosit poze cu mine de pe prima pagină a ziarelor, din timpul săriturii transmise de English Channel. Este în continuare o imagine puternică, chiar dacă să fumezi nu mai e cool. Oglindă, oglinjoară… Aceste piese unice le-am cumpărat dintr-o galerie de artă din Monaco”, le-a explicat Felix Baumgartner prietenilor lui virtuali.


Share