Fashion

Inspirație pentru mirese moderne: ce inel de logodnă are Sarah Jessica Parker

iulia.statie
September 8, 2020 14:48 PM

În serialul Sex and the City, Carrie Bradshaw, jucată de Sarah Jessica Parker, primește nu unul, ci două inele cu diamante. Prima bijuterie îi este oferită de către Aidan, iar a doua de Mr. Big, ce are un diamant unic negru.

Ce inel de logodnă are Sarah Jessica Parker

Totuși, deși inelele au fost extraordinare, în viața reală, SJP se poate lăuda că a primit cea mai frumoasă bijuterie de la soțul ei, Matthew Broderick. Parker poartă acest accesoriu de peste două decenii, dar încă pare extrem de modern și în zilele noastre, fiind extrem de elegant. Potrivit lui Kathryn Money, vicepreședinte Brilliant Earth, acest inel are un diamant de 7-8 carate înlănțuit elegant de o bandă de aur. Mai mult, bijuteria costă între 400,000 dolari și 600,000 dolari.

Money a explicat de ce este atât de popular design-ul inelului purtat de Sarah Jessica Parker pentru The Zoe Report: „Diamantele tăiate așa creează un efect atemporal și măgulitor, deoarece forma lor alungește degetul purtătorului.”

Ba chiar, în ultimii ani, aurul galben câștigă teren și revine în trend-uri: „Cererea pentru aur galben a crescut de trei ori mai mult față de aurul alb în prima jumătate a anului 2018. Poate că acest trend este antrenat și de inelul de logodnă faimos al lui Meghan Markle, pe care l-a primit de la Prințul Harry în 2017.”

Sarah Jessica Parker și Broderick au început o relație în anii ’90 și s-au căsătorit după cinci ani, pe 19 mai, 1997, într-o ceremonie privată la care au participat 100 de invitați. Ba chiar, acești invitați credeau că se află acolo pentru o petrecere, nu o nuntă.

Actrița a ales o rochie iconică, mai ales să nu și-a dorit să meargă pe stilul tradițional. SJP a uitat de clasicul alb și a purtat o rochie neagră Morgane Le Fay, decizie pe care aceasta o regretă acum. Într-un interviu cu Marie Claire din 2006, aceasta a explicat de ce a ales negrul în defavoarea albului. „Eram rușinată să mă mărit în alb, iar atât eu, cât și Matthew am fost reticenți cu privire la atenția primită din partea oamenilor. Ceea ce este ridicol, atunci trebuie savurată atenția, când este primită natural.”

„Am tratat totul ca și cum era o mare petrecere într-o seară de luni, ceea ce regret.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

Monday May 19th, 1997 It flew by Baby. Good golly I love you. XXX, Your wife

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on