Beauty

Inspirație pentru toamnă: modele de unghii direct de la Jennifer Lopez

iulia.statie
October 29, 2020 18:09 PM

Jennifer Lopez cu siguranță ne uluiește de fiecare dată. Aceasta poate să cucerească orice podium, scenă, cochetează cu actoria și are un stil vestimentar impecabil, iar rutina sa de beauty cu siguranță este desăvârșită, dacă observăm cum îi strălucește pielea de fiecare dată.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Modele de unghii pentru toamnă direct de la Jennifer Lopez

Chiar dacă nu mai avea nevoie de un alt titlu, aceasta tocmai a adăugat manichiura pe lista sa, prezentând câteva modele de unghii și nuanțe de ojă pe care abia așteptăm să le încercăm, pentru că, atunci când vine vorba de o femeie și unghiile sale, nimeni nu poate să stea în cale.

O echipă întreagă stă în spatele acestor modele de unghii, iar manichiuristul Tom Bachik are grijă ca Jennifer Lopez să aibă câteva design-uri fantastice atunci când vine vorba de manichiura sa. Totuși, cele mai recente idei ale vedetei sunt foarte simple de obținut și acasă, ceea ce ne bucură și mai tare, iar nuanțele sunt pur și simplu delicioase.

Maro-ul ciocolată este nuanța sezonului, fără dar și poate, căci l-am văzut peste tot în ținutele vestimentare, având un rafinament aparte. Jennifer Lopez a învățat acest lucru pe propria piele și a mers mai departe, folosind culoarea inedită și pe unghii, obținând un efect de toamnă perfect, mai ales că ne amintește de ciocolata caldă atât de dorită în acest anotimp.

 

View this post on Instagram

 

Into fall with a deep rich chocolate 🤎 @jlo x @coach #nailsbytombachik

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik) on

Albastrul închis este noul negru? Jennifer Lopez s-a jucat puțin cu lumina, chiar dacă a tăiat din intensitatea culorii clasice, însă, este o alegere la fel de bună, reușind o manichiură perfectă.

 

View this post on Instagram

 

@Jlo 💙 #nailsbytombachik #jlonails

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 𝙉𝙖𝙞𝙡𝙨 (@tombachik) on

Nuanțele de nude mereu au fost preferate în manichiură, fiind culorile cu care niciodată nimeni nu o să dea greș, eleganța și clasicismul spunându-și cuvântul. Totuși, în stilul propriu, JLO a adăugat puțin glitter, de dragul dramatismului.

O altă nuanță clasică, demnă de o femme fatale, pe care aceasta a abordat-o cu siguranță ne dă câteva sentimente nostalgice și ne amintește de un pahar de vin bun. Care a fost cheia succesului? Accesorizarea, căci inelele acelea se potrivesc perfect cu eleganța design-ului.