Fashion

#Instaweek - Imaginile săptămânii 11-17 Februarie

irina.letitia
February 18, 2019 16:26 PM

Ce s-a întâmplat interesant pe Instagram la jumătatea lunii Februarie? Cel puțin la fel de multe lucruri ca în orice alt interval, doar că de data asta am adăugat puțin mai multă dragoste! De vină a fost desigur, ziua îndrăgostiților!
Iată care au fost cele mai apreciate postări ale săptămânii trecute!

Meghan Markle, apariție ravisantă într-o ținută integral albă! Ducesa, gravidă în ultimul trimestru, radiază pur și simplu și arată spectaculos!

Nici Kate Middleton nu s-a lăsat mai prejos! Ducesa de Cambridge a strălucit la cina organizată cu prilejul galei celor 100 de femei în afaceri! Ea a purtat o superbă rochie Gucci, în tonuri delicate de roz!

Vezi această postare pe Instagram

“The first few years of a child’s life are more pivotal for social, physical and emotional development, and for future health and happiness than any single moment in our lifetime.” – Duchess of Cambridge, speaking at the 100 Women in Finance’s Gala Dinner at the V&A Museum London in aid of @heads_together legacy programme ‘Mentally Healthy Schools’. Launched by The Duchess at the beginning of 2018, #MentallyHealthySchools is one of the legacy programmes from the Heads Together campaign, which aims to help people of all ages start conversations about their mental health. The landmark project, run by The Royal Foundation, helps teachers and school leaders better support children's mental wellbeing, by offering school staff reliable and practical resources through a website developed by the youth-focussed charity partners of Heads Together; @afnccf , @_place2be and @youngmindsuk

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Unele cupluri au sărbătorit cu adevărat ziua îndrăgostiților! Kate Perry și Orlando Bloom au anunțat chiar după Valentines Day că s-au logodit! Inelul de logodnă ar valora aproximativ 5 milioane de dolari!

Vezi această postare pe Instagram

full bloom

O postare distribuită de KATY PERRY (@katyperry) pe

Alte cupluri și-au sărbătorit dragostea printr-o amintire frumoasă, cum este și cazul soților Obama!

Celebrul model Bella Hadid apare pe noua copertă a revistei Vogue Rusia, într-un pictorial atipic! Fotografiile alb-negre o afișează pe Bella într-o postură androgină, foarte diferită de imaginile sexy cu care ne-a obișnuit!

Rosie Huntington Whiteley ne-a strânit curiozitatea cu o imagine postat, alături de fiul său, Jack! Vedeta se ferește să îi arate fața micuțului, oferindu-ne doar imagini din profil sau spate cu acesta!

Săptămâna modei de la Londra este în plină desfășurare, iar una dintre cele mai așteptate prezentări a fost cea a Victoriei Beckham! Vedeta a sărbătorit succesul noii colecții alături de familia sa!

Pe plan local, vedetele noastre au o perioadă la fel de agitată! Călătorii, concerte sau evenimente, nu au lipsit din programul ultimei săptămâni!

Andreea Bănică a călătorit în America, de unde ne-a delectat cu câteva imagini! Sigur, nu toate bagajele îi aparțin Andreei, însă cu siguranță are o garderobă impresionantă cu ea!

Andreea Bălan este gravidă în 37 de săptămâni! Mămica se pregătește pentru cea de-a doua naștere și își ține în permanență fanii la curent cu starea sa și cu activitățile pe care le are, iar imaginile cu burtica îi încântă pe urmăritorii săi!

Mădălina Ghenea este vedeta noii campanii Christian Louboutin! Actrița a postat o imagine din campanie, extrem de sexy!