Fashion

#Instaweek - Ce au făcut vedetele în ultima săptămână! Topul postărilor pe Instagram!

irina.letitia
April 1, 2019 16:23 PM

Suntem cu ochii pe cele mai urmărite conturi de socializare și facem clasica recapitulare săptămânală! Iată care au fost cele mai interesante postări pe Instagram ale ultimelor zile din luna martie!

Miranda Kerr și-a anunțat cea de-a 3 sarcină pe Instagram! Modelul este însărcinat cu cel de-al doilea copil cu soțul său actual, Evan Spiegel!

Cuplul Beyonce și Jay-Z au câștigat premiul ”Entertainer of the Year” la NAACP Image Awards, unde au avut o apariție fără cusur! Cei doi au apărut îmbrăcați în alb și negru, iar Beyonce a purtat o superbă ținută Balmain!

Iată o imagine care a strâns 2.5 milioane de aprecieri! Jennifer Lopez, într-o formă fizică de invidiat, s-a pozat în costum de baie și a postat imaginea pe contul său de socializare!

Regina Letizia a Spaniei și Regele Felipe au făcut o vizită oficială în Argentina! Toată săptămâna trecuta, regina a fost lăudată pentru aparițiile sale impecabil! Nici doamnă a Argentinei, Juliana Awada, nu s-a lăsat mai prejos, fiind la rândul său cunoscută pentru un stil vestimentar demn de invidiat!

Si monarhia Iordaniană s-a făcut remarcată zilele trecute! Regele Abdullah și Regina Rania a Iordaniei au făcut o vizită oficială în Franța, unde i-au întâlnit pe Emmanuel și Brigtte Macron!

Vezi această postare pe Instagram

مع جلالة الملك والرئيس الفرنسي إيمانويل ماكرون والسيدة عقيلته بريجيت ماكرون في قصر الإليزيه في باريس بالأمس #الأردن #حب_الأردن #فرنسا With His Majesty, President Emmanuel Macron, and Mrs. Brigitte Macron at the Élysée Palace in Paris yesterday #Jordan #LoveJO #France

O postare distribuită de Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) pe

Pe plan național, avem parte de o primăvară intensă!
Andreea Moldovan, casnica de la masterchef, a anunțat în urmă cu doar câteva zile că este însărcinată cu cel de-al doilea copil!

Vezi această postare pe Instagram

Livram Fericire ❤️

O postare distribuită de Andreea Moldovan (@andreeamoldovan) pe

O altă proaspătă mămică, Andreea Bălan, și-a regăsit fericirea în brațele fiicelor sale, dupa operațiile care au ținut-o departe de casă! Andreea a publicat câteva imagini înduioșătoare cu fetițele sale!

Vezi această postare pe Instagram

seri cu ???‍?‍?‍?

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a fost la prima petrecere pentru copii! Andreea s-a pozat cu micuța Namiko, pe care însă nu o arată în totalitate publicului!

Alexandra Stan a câștigat un premiu Golden Palm, în cadrul festivității ce a avut loc săptămâna trecută la IStanbul! Alexandra a strălucit într-o rochie de seară creată de designer-ul român, Alexandru Raicu!