Fashion

#Instaweek - Cele mai importante postări ale săptămânii 17-23 februarie pe Instagram

irina.letitia
February 24, 2020 14:04 PM

Care au fost cele mai interesante postări ale săptămânii 17-23 februarie 2020? Află noutățile de pe Instagram alături de noi, cu tradiționalul #Instaweek-ul!

#Instaweek – Cele mai importante postări ale săptămânii 17-23 februarie pe Instagram

Nimic nu a încântat mai mult internauții în ultimele zile ca anunțul reuniunii ”Friends”. Jennifer Aniston a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu colegii din celebrul serial, confirmând că urmează o continuare a acestuia, în cadrul unui proiect special pentru HBO Max. Vestea a devenit virală și a ”împânzit” rapid feed-urile de Instagram.

1 an fără Karl Lagerfeld! In plină desfășurare a săptămânilor modei din marile capitale, mai exact Milano Fashion Week, lumea modei l-a comemorat pe inegalabilul Karl Lagerfeld. Pe 19 februarie s-a împlinit un an de la dispariția designerului, prilej cu care prietenii, colegii și admiratorii i-au dedicat câte o postare pe Instagram!

Vezi această postare pe Instagram

Self-portrait. Early 2000s. Photo © Karl Lagerfeld.

O postare distribuită de KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) pe

Prada și Raf Simons = Love! Vestea cu care a culminat săptămâna modei de la Milano este colaborarea dintre casa de modă Prada și designerul Raf Simons, fost director creativ la Dior și Calvin Klein. Incepând cu 2 aprilie, Raf Simons se va alătura Miucciei Prada în calitate de co-director de creație.

Descoperă și restul postărilor de top din ultima săptămâna, din țară și străinătate, în galeria foto!