Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 11-17 ianuarie

iulia.statie
January 18, 2021 17:11 PM

S-a încheiat o nouă săptămână care ne-a ținut aproape de ecranele telefoanelor! Ultimele 7 zile au adus o serie de postări inedite din partea vedetelor, de care ne-am bucurat din plin, toate condimentate cu ținute interesante. Dacă vrei să vezi ce au făcut celebritățile tale favorite în ultimul timp, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 11-17 ianuarie

Celine Dion i-a adus un omagiu regretatului său soț, Rene Angelil. S-au împlinit cinci ani de când acesta nu se mai află printre noi, iar vedeta, ce îi duce dorul nespus, a decis să facă un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care a dezvăluit că nu există zi în care ea și micuții ei să nu se gândească la fostul partener.

Michelle Obama a împlinit 57 de ani! Pentru a marca ocazia deosebită, Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii a decis să le dezvăluie fanilor o fotografie în care apare complet nemachiată, în care le-a mulțumit tuturor pentru urările de bine, dar a vorbit și despre anul trecut ce a fost extrem de dificil pentru toată lumea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

Kim Kardashian a decis să le mulțumească fanilor pentru că a ajuns la un număr fabulos de urmăritori pe Instagram! Vedeta, ce tocmai a atins numărul de 200 de milioane de fani pe social media, a postat trei fotografii cu ea. Momentan, aceasta se luptă cu zvonurile privind divorțul dintre ea și Kanye West, dar și cu problemele din mariaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Emma Roberts a devenit mămică de curând și aceasta a decis să posteze și prima fotografie cu bebelușul. Îmbrăcată într-o rochie largă, diafană, portocalie și purtând o pereche de pantofi cu toc pe care o aprobăm, într-o nuanță asemănătoare, actrița a demonstrat că și-a revenit minunat după naștere și se bucură nespus că își poate strânge copilul în brațe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)