Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 11-17 mai

iulia.statie
May 18, 2020 16:08 PM

Am intrat oficial în perioada de relaxare, așa că veștile bune continuă să vină și de la vedetele noastre. Dacă ești interesată să vezi ce au mai făcut celebritățile tale favorite în ultima săptămână, iată ce a fost interesant pe Instagram!

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 11-17 mai

Katy Perry, Gigi Hadid și acum Sophie Turner! Deși vestea că vedeta este însărcinată a șocat internauții, aceasta a încercat să rămână extrem de discretă cu privire la viitorul bebeluș, totuși, iată că nu a putut să se ascundă de privirile agere ale paparazzilor și au apărut primele imagini cu burtica de gravidă!

Imaginile cu Vera Wang îmbrăcată în piese tinerești au luat cu asalt internetul, mai ales că faimosul designer are 70 de ani!!! și arată fabulos. Îmbrăcată în haine mulate, scurte sau decupate, Vera Wang a devenit atracția principală a săptămânii trecute.

 

View this post on Instagram

 

Sorry to repost….. but, FBF. Me trying on my gowns WFH without my model Natalie….#WHITE at David’s Bridal….

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

Kaia Gerber a avut un mic accident, iar mâna sa este acum în ghips. Totuși, aceasta nu lasă problema să o afecteze foarte tare și nu pierde niciun moment pe care îl poate petrece la piscină.

 

View this post on Instagram

 

had a little accident but i’m okay!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Ana de Armas și Ben Affleck tocmai și-au oficializat relația…printr-un sărut ce a devenit viral! Cei doi apar în videoclipul melodiei “Antes Que el Mundo Se Acabe”, a rapperului Residente, în care sunt surprinși în ipostaze tandre. Nu este prima oară când Ben ia parte la filmările unui videoclip, căci acesta a apărut și într-un clip pentru o piesă de-a fostei sale iubite, Jennifer Lopez.

 

View this post on Instagram

 

Este jueves les regalo un tema nuevo antes que el mundo se acabe. I got New Music on Thursday before the world ends …

A post shared by René Pérez Joglar (@residente) on