Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 12-18 octombrie

iulia.statie
October 19, 2020 17:13 PM

Luna octombrie nu ne aduce doar vremea răcoroasă și ne face să optăm pentru pulovere și jachete călduroase, ci și multe anunțuri frumoase de la vedetele noastre favorite. Dacă ești ca noi și vrei să vezi ce au făcut vedetele în ultima săptămână, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 12-18 octombrie

Regina Elisabeta s-a întors la evenimentele oficiale! Deși aceasta a fost foarte criticată pentru faptul că nu a purtat mască, pentru acest eveniment au fost luate măsuri excepționale, toate cele 48 de persoane ce au intrat în contact cu Regina fiind testate de coronavirus. Mai mult, Prințul William, nepotul Monarhului, a participat și el la eveniment și s-a testat înainte de a se întâlni cu bunica sa.

 

View this post on Instagram

 

The Queen, accompanied The Duke of Cambridge, this morning visited the Defence Science and Technology Laboratory (Dstl), Porton Down, and formally opened the new Energetics Analysis Centre. The Energetics Analysis Centre is a state-of-the-art building from which hundreds of scientists conduct research and analysis to protect the UK against terrorist and criminal threats relating to explosives. The Queen and The Duke viewed a demonstration of a Forensic Explosives Investigation and met staff employed in Counter Terrorism and Security, as well as Dstl staff and members of the military involved in identifying the nerve agent and subsequent clear up of the Novichok incident of 2018. In recognition of their work The Duke presented the Firmin Sword of Peace to representatives of Headquarters South West (The regional Army command headquarters of the south west of England.) Her Majesty and His Royal Highness also spoke to scientists providing vital support to the UK response of the COVID-19 pandemic, working in analytic research areas and deploying microbiologists to NHS hospitals to increase testing capacities.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Iubita fotbalistului Cristi Manea, vloggerița Irina Deaconescu a adus pe lume sâmbătă o fetiță perfect sănătoasă, ce poartă numele de Victoria. Bebelușul este primul copil al cuplului format din Cristi Manea și Irina Deaconescu. Vedeta a anunțat că a născut chiar pe Instagram, unde a publicat și primele imagini cu micuța ei. „Bună Internet! Eu sunt Victoria.”, a scris vloggerița.

 

View this post on Instagram

 

Hello Internet! It’s me Victoria 🤍

A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw) on

INNA a împlinit 34 de ani! Vedeta, extrem de apreciată în România atât pentru muzica ei, cât și pentru stilul vestimentar inedit, devenind un adevărat reper în showbiz-ul românesc și nu numai, a decis să plece în vacanță în Dubai pentru a se bucura de o vreme mult mai călduroasă.

 

View this post on Instagram

 

Back on the road. Landed in Dubai @flydubai 🙏🏻 Merci!

A post shared by INNA (@inna) on

După o despărțire răsunătoare, fostul logodnic al lui Demi Lovato a fost surprins pe plaja unde a cerut-o în căsnicie pe vedetă, plângând. Cântăreața a preferat să se păstreze discretă atunci când a venit vorba despre despărțire, însă, actorul a fost surprins recent de paparazzi. Acesta pare vizibil afectat, iar fanii s-au împărțit în două tabere, jumătate susținând că el suferă, iar cealaltă jumătate acuzându-l de faptul că el ar fi chemat fotografii pentru a atrage atenția.