Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 13-19 iulie

iulia.statie
July 20, 2020 18:51 PM

Pentru că începem să ne întoarcem la normalitate, săptămâna trecută a fost extrem de plină. Deși au existat și clipe triste, am avut și câteva evenimente frumoase, căci vedetele au decis să își sărbătorească unele dintre cele mai importante clipe din viața lor. Iată ce a fost interesant săptămâna trecută pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 13-19 iulie

Prințesa Beatrice a decis să se căsătorească cu alesul ei, Edoardo Mapelli Mozzi. Aceasta a decis să aibă o ceremonie discretă, la care au participat doar invitați aleși, cum ar fi Regina Elisabeta și Prințul Philip. Mireasa a avut o tiară și o rochie împrumutate de la Monarh.

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară! Deși cei doi nu au confirmat sau infirmat zvonurile, presa străină scrie că vedeta a dat naștere în secret unui băiețel, după ce și-a ținut sarcina ascunsă timp de 9 luni.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au logodit! Băiatul Victoriei Beckham și al lui David Beckham a dezvăluit frumoasele vești pe Instagram, după doar câteva luni de relație. Cum aleasa lui a purtat pentru această ocazie o rochie semnată Victoria Beckham, toată lumea se întreabă acum ce va purta la nuntă.

 

View this post on Instagram

 

The MOST exciting news!! We could not be happier that @brooklynbeckham and @nicolaannepeltz are getting married! Wishing you so much love and a lifetime of happiness 🙏🏻We all love you both so much x @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven 💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Gigi Hadid și-a dezvăluit burtica de gravidă, după ce mulți fani așteptau cu sufletul la gură acest moment. Vedeta a explicat de ce și-a dorit să țină detaliile despre sarcină ascunse, explicând că a documentat totul amănunțit pentru a nu pierde niciun moment prețios din experiența sa.