Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 15-21 februarie

iulia.statie
February 22, 2021 10:00 AM

Continuăm cu o nouă săptămână spumoasă atunci când vine vorba despre vedetele noastre favorite. Cum ne aflăm în luna dragostei, avem parte de anunțuri frumoase, despărțiri furtunoase și multe ținute inedite. Iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 15-21 februarie

Kim Kardashian a depus actele de divorț. Între ea și Kanye West nu mai există șansă de împăcare, chiar dacă fanii sperau ca aceștia să treacă peste numeroasele probleme. După luni de zile de speculații privind o despărțire oficială, iată că vedeta a decis să meargă la tribunal. Aceasta a cerut custodie comună pentru cei patru copii pe care îi are împreună cu rapperul.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Chiar după ce și-a făcut debutul în lumea modei la New York Fashion Week pentru Proenza Schouler, Ella Emhoff fiica vitregă a Kamalei Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, apare și pentru prima oară pe coperta unei publicații. Imediat după ce ruda ei a preluat funcția, aceasta a semnat un contract cu IMG Models, agenția ce reprezintă vedete ca Gigi Hadid, Bella Hadid, Hailey Bieber, Gisele Bundchen și Miranda Kerr, fiind gata să cucerească industria modei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUST MAGAZINE (@dustmagazine)

Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, au anunțat numele bebelușului! Nepoata Reginei Elisabeta a adus pe lume un băiețel, pe nume August Philip Hawke Brooksbank. Ba chiar, pe pagina oficială de Instagram pe care o are Familia Regală, a fost dezvăluită o fotografie extrem de emoționantă cu aceștia și copilul lor.  Eugenie și Brooksbank s-au căsătorit pe 12 octombrie, 2018. Nunta lor a luat loc la capela St. George de la Castelul Windsor, același loc în care s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

S-au împlinit doi ani de când Karl Lagerfeld a plecat dintre noi. Data de 19 februarie este una tristă pentru lumea modei, ce l-a iubit pentru fiecare piesă pe care a creat-o vreodată, lăsând în urma sa o moștenire uriașă. La fel ca și anul trecut, el a fost amintit prin multe postări făcute de persoanele ce l-au admirat, cunoscut și iubit, rămânând în mintea tuturor ca o forță a naturii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld)