Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 16-22 noiembrie

iulia.statie
November 23, 2020 18:20 PM

Ne apropiem vertiginos de finalul acestei luni ce a fost foarte plină și începem să simțim spiritul sărbătorilor. Ne-am bucurat de ținute, anunțuri și zile de naștere.  Dacă vrei să vezi ce au făcut vedetele tale favorite în ultima săptămână, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 16-22 noiembrie

Karlie Kloss și Joshua Kushner vor deveni părinți pentru prima oară și trăiesc cele mai frumoase clipe! Modelul a confirmat în sfârșit sarcina, printr-un videoclip emoționant. După mai multe zvonuri apărute în presa de peste oceane cu privire la faptul că vedeta o să fie mămică, iată că aceasta a decis să posteze un videoclip emoționant pe contul său de Instagram, dezvăluindu-le fanilor burtica de gravidă. „Bună dimineața, baby”, a scris ea în descrierea postării de pe Instagram.

Revista People a dezvăluit cine este cel mai sexy bărbat din anul 2020, iar titlul râvnit i-a revenit lui Michael B. Jordan, pe care toți l-am putut urmări în pelicula ‚Black Panther’. Fanii săi sunt foarte încântați cu privire la noul titlu, iar familia sa nu își mai încape în piele de bucurie: „Când bunica mea era în viață, ea colecționa (revista People), iar mama mea o citește mult, la fel și mătușile mele. Acest număr va însemna cu siguranță ceva special pentru ele.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

La 94 de ani, respectiv 99 de ani, Regina Elisabeta și Prințul Philip au încă multe de sărbătorit, inclusiv aniversarea nunții lor. Cei doi au împlinit 73 de ani de mariaj, iar Familia Regală a postat o nouă fotografie cu aceștia, în care sunt văzuți admirând câteva cadouri din partea strănepoților, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Alina Eremia este o artistă extrem de admirată și iubită de la noi, având o carieră înfloritoare. Totuși, deși ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, a preferat mereu să rămână cât mai discretă cu privire la viața ei amoroasă. Acum, aceasta a postat două fotografii pe contul său de socializare în care apare alături de iubitul său pe o plajă din insulele Maldive, unde ei au plecat în vacanță. Într-un cadru exotic, aceștia se țin în brațe, iar cântăreața i-a transmis și un mesaj emoționant partenerului ei: “Ești persoana pe care o sun atunci când sunt tristă și atunci când sunt fericită.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)