Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 17-23 august

iulia.statie
August 24, 2020 17:08 PM

Ne îndreptăm spre sfârșitul verii, dar vedetele noastre se bucură în continuare de ce are de oferit vara și ne bucură cu unele dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor. Dacă vrei să vezi ce au făcut celebritățile tale favorite în ultima săptămână, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 17-23 august

Kim Kardashian și Kanye West încearcă să își rezolve problemele din mariaj și se axează pe timpul petrecut ca o familie, alături de micuții lor. Familia a plecat în vacanță într-o locație exotică, iar vedeta a postat câteva fotografii, în care apare și rapperul.

Rachel McAdams este însărcinată și va aduce pe lume al doilea copilaș! Deși a încercat să țină totul secret până acum, pentru că vedeta este una extrem de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, aceasta a fost surprinsă la o plimbare iar burtica de gravidă nu a mai putut fi ascunsă.

După luni de zile în care s-a tot speculat că Lili Reinhart și Cole Sprouse s-au despărțit, actorul a decis să facă totul oficial. Cei doi și-au spus adio, iar Cole a povestit totul pe Instagram, alături de un mesaj în care spunea că își susține fosta parteneră pentru proiectul în care este implicată acum.

 

View this post on Instagram

 

Lili and I initially separated in January of this year, deciding to more permanently split in March. What an incredible experience I had, I’ll always feel lucky and cherish that I had the chance to fall in love. I wish her nothing but the utmost love and happiness moving forward. All I’ll say about it, anything else you hear doesn’t matter. Also her movie comes out soon! I’m sure she’s just as incredible in it as everything else she does. Thanks guys ❤️

A post shared by Cole Sprouse (@colesprouse) on

Inna și Deliric formează cel mai nou cuplu de celebrități! După ce l-a etichetat pe artist într-o fotografie și fanii au speculat că sunt împreună, aceasta a confirmat relația! „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a dezvăluit Inna în exclusivitate pentru Elle.

 

View this post on Instagram

 

Tagged

A post shared by INNA (@inna) on