Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 18-24 ianuarie

iulia.statie
January 25, 2021 14:27 PM

O nouă săptămână ce s-a încheiat ne-a adus multe vești interesante despre vedete. Cum acestea își propun să le dezvăluie câte puțin despre viața lor fanilor de pe social media, acest lucru ne bucură din plin, căci am avut parte de câteva surprize. Iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 18-24 ianuarie

Săptămâna trecută a avut loc inaugurarea noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Alături de el a fost și familia, printre care soția sa, Jill Biden. Pentru a pune accent pe povestea superbă de dragoste pe care o trăiesc, acesta a dezvăluit un videoclip, iar descrierea postată a fost cu adevărat emoționantă: „Te iubesc, Jilly, nu aș putea să fiu mai mulțumit de faptul că ești alături de mine în călătoria aceasta.”

De asemenea, schimbarea de la Casa Albă a venit cu noi surprize. Kamala Harris este prima femeie din istoria Statelor Unite ce a devenit vicepreședinte, așa că așteptările cu privire la tot ce o să aducă aceasta nou sunt uriașe. Până atunci, noi ne-a bucurat de ținutele expuse de ea, dar și de look-urile propuse de familia sa minunată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamala Harris (@kamalaharris)

Este oficial! Ne vom bucura de un alt sezon din serialul ‘Bridgerton’ difuzat pe Netflix. Fanii au fost extrem de fericiți, mai ales că vestea mare a venit din partea unui personaj controversat, anume Lady Whistledown. În anunțul oficial aflăm că sezonul al doilea se va concentra pe viața lui Anthony Bridgerton, urmând acțiunea din romanele scrise de Julia Quinn.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Melania Trump a decis să posteze un mesaj pe conturile de socializare pentru a își lua rămas bun de la cetățenii americani. Ea și Donald Trump au părăsit Casa Albă, în timp ce Joe Biden a ocupat funcția de președinte. În videoclip-ul ce a durat aproximativ șapte minute, aceasta a atins mai multe subiecte, vorbind despre toate momentele pe care le-a trăit pe parcursul celor patru ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump)