Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 18-24 mai

iulia.statie
May 25, 2020 13:50 PM

Lunea nu trebuie neapărat să fie plină de nostalgia venită din cauza faptului că weekend-ul s-a terminat, ci, la fel de bine, putem începe ziua în forță, bucurându-ne de vremea frumoasă și comemorând ce au făcut vedetele noastre preferate săptămâna trecută. Iată ce a fost interesant pe Instagram!

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 18-24 mai

Dana Rogoz a născut! Vedeta a adus pe lume o fetiță minunată, surioară pentru băiețelul ei. Vedeta a dezvăluit și numele micuței sale printr-o postare pe Instagram în care apărea alături de fiica sa, atât poza, cât și descrierea, fiind extrem de emoționante.

 

View this post on Instagram

 

141/366 Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Naomi Campbell a împlinit 50 de ani, însă, aceasta nu își arată deloc vârsta. Supermodelul continuă să cucerească industria modei, designerii și revistele de modă oferindu-i mereu proiecte din ce în ce mai inedite. Fără a se da în lături de la partea creativă a acestei industrii, Naomi este un icon atunci când vorbim de modele, dar trebuie menționat că și-a pornit și propriul canal pe youtube, pentru a fi în pas cu dorințele noii generații.

 

View this post on Instagram

 

I would like to firstly say THANK YOU for all the birthday love, well wishes and blessings! I’m so thankful to have amazing people in my life and grateful for all 50 of my years on this beautiful planet, I honestly did not think I would get here, for those of you who endured me through thick and thin, the ups and downs, for my recovery family, who keep me on the straight and narrow, who stand discretely by side I am eternally grateful. My journey so far has been extremely colorful, always reminding myself I am a work in progress, growing and learning every day. Without you all I would not be here, there would be no Naomi and those of you, (you know who you are) your honesty, consistency and embrace means the world to me. I Love you all and know how much you all mean to me… And Mum thank you for me giving life and life lessons♥️♥️♥️🙏🏾

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Mihai Bendeac a dezvăluit că a suferit de coronavirus, șocându-și fanii. Acesta a realizat un videoclip în care povestea despre experiența sa, dar și despre faptul că majoritatea oamenilor se tem de a fi stigmatizați, punând accent pe faptul că trebuie ca noi toți să trecem împreună prin această provocare.

 

View this post on Instagram

 

🧚🏻‍♂️ @okmedicalromania

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac) on

Vești bune pentru fanii familiei Kardashian! Vom avea un nou show în care va apărea Kirby Jenner, ce se numește pe platformele online fratele lui Kendall Jenner. Acesta și-a făcut o bază uriașă de fani pe site-urile social media, de-a lungul anilor folosind aplicații de editare pentru a se adăuga în pozele faimoasei familii.

 

View this post on Instagram

 

It’s me. I’m the secret 😂 Check out me and the family on my new show #KirbyJenner ‪this SUNDAY‬ on @quibi

A post shared by Kirby Jenner (@kirbyjenner) on