Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 21-27 septembrie

iulia.statie
September 28, 2020 17:21 PM

Luna septembrie ne-a adus multe anunțuri emoționante din partea vedetelor, dar și colecții spectaculoase și frenezia datorată lunii modei, chiar dacă vremurile cu siguranță s-au schimbat. Dacă ești la fel ca noi și vrei să vezi ce au mai făcut celebritățile tale favorite, iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 21-27 septembrie

Gigi Hadid a născut! A venit momentul așteptat și în sfârșit o cunoaștem pe micuța modelului. Tatăl, Zayn Malik, a făcut oficial anunțul printr-un mod extrem de emoționant. „Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă. A încerca să exprim în cuvinte despre cum mă simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea pe care o simt pentru acest mic omuleț este peste înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru că o numesc a mea și recunoscător pentru viața pe care o vom avea împreună.”, a scris acesta.

Raf Simons și-a început munca ca și director creativ la Prada, alături de Miuccia Prada. Probabil aceasta a fost cea mai așteptată colecție, iar cei doi nu ne-au dezamăgit, aducând la viață esența casei de modă. Punctul lor de plecare? Uniforma Prada, însă, nu exact aceea la care ne stătea nouă gândul, căci chiar creatoarea de modă a dezvăluit că uniforma ei constă într-un pulover și o fustă plisată. 

Prințesa Eugenie este însărcinată! Există un motiv uriaș pentru ca fanii să sărbătorească în timpul pandemiei de coronavirus. Un bebeluș regal va veni pe lume anul viitor, iar admiratorii Familiei Regale s-au bucurat nespus.  „Alteța Sa Regală, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă un copil la începutul anului 2021. Ducele de York și Sarah, Ducesa de York, domul și doamna George Brooksbank, Regina și Ducele de Edinburgh sunt bucuroși de aceste vești.”, au dezvăluit oficialii de la Palat.

 

View this post on Instagram

 

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

Kit Harington și Rose Leslie, starurile din Game of Thrones, vor deveni părinți! Fără a mai preciza cât de inedită este povestea lor de dragoste, căci s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, la fel ca și personajele lor, cea care a făcut veștile oficiale a fost chiar actrița, printr-un pictorial inedit.