Fashion

#Instaweek - Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 22-28 februarie

iulia.statie
March 1, 2021 16:41 PM

Ultima săptămână din luna februarie nu doar că ne-a adus o vreme superbă, dar și anunțuri frumoase din partea vedetelor. Luna dedicată iubirii le-a vrăjit pe toate celebritățile, așa că iată ce a fost interesant pe Instagram:

#Instaweek – Cele mai interesante postări pe Instagram, în perioada 22-28 februarie

Lady Gaga a trecut prin momente extrem de grele. Doi dintre câinii pe care artista Lady Gaga îi deține au fost furați, iar hoții l-au împușcat pe omul pe care îi plimba în Los Angeles. Bărbatul ce se ocupa de patrupede a fost internat în stare gravă la spital. Într-un final, animalele de companie au fost recuperate, după ce o femeie ce nu a fost implicată în planul mârșav i-a predat poliției.

Ellie Goulding este însărcinată pentru prima oară! Vedeta a ținut totul ascuns până săptămâna trecută, mutându-se alături de soțul ei, Caspar Jopling, în Gloucestershire, pentru a se asigura că se ferește de riscuri. Deși sarcina nu a fost planificată, cântăreața abia așteaptă să devină mămică și să se întoarcă pe scenă, în același timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Cum vedetele au sărbătorit Dragobetele, acestea au postat și câteva fotografii pentru a vedea cum își petrec ziua dedicată dragostei. Smiley a decis să le dezvăluie fanilor o poză simplă, dar de efect, în care apare alături de Gina Pistol. El a subliniat faptul că este ultima oară când sărbătoresc în doi, căci aceștia se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Kim Jones și-a prezentat colecția pentru Fendi FW RTW, iar lumea a fost surprinsă de farmecul pe care l-a adus designerul. Chiar dacă prezentările de modă s-au mutat în mediul online, creatorul de modă a decis să se inspire din alegerile femeilor ce au influențat Fendi, printre care și muza lui, Silvia Venturini Fendi. Acesta a migrat spre o garderobă mult mai simplă și practică, jucându-se cu semnăturile brand-ului de lux.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fendi (@fendi)